Dolar 32,5113
Euro 34,6256
Altın 2.498,00
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 24°C
Az Bulutlu
Eskişehir
24°C
Az Bulutlu
Per 22°C
Cum 17°C
Cts 20°C
Paz 22°C

Hastane randevusuna gitmeyenlere yeni yaptırım!

Hastane randevusuna gitmeyenlere yeni yaptırım!
21 Aralık 2022 19:47
A+
A-

Sağlık Bakanlığı, hastane randevularına gitmeyenlere, 15 gün boyunca aynı branştan randevu alamayacağını duyurdu.
Bakanlık, hastanelerde yaşanan yoğunluğu önlemek amacıyla yeni bir çalışma başlattı. Artık aldığı randevuya gitmeyen kişiler, 15 gün boyunca aynı bölümden randevu alamayacak. Bu yaptırımı yaşamamak için ise randevu saatine kadar iptal işlemi yapılabilecek.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, randevu bulamama sorununun önemli bir nedeninin bu durum olduğunu ifade etmiş, her dört randevudan birine gidilmediğini söylemişti. Bakanlığın verilerine göre, Ekim 2022’de randevuya gitmeme oranı yüzde 21 olarak açıklanmıştı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.