Dolar 39,8993
Euro 46,8971
Altın 4.197,71
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 30°C
Açık
Eskişehir
30°C
Açık
Paz 22°C
Pts 26°C
Sal 28°C
Çar 27°C

Ünlüce ve Çakırözer’den üretici marketlere ziyaret

Ünlüce ve Çakırözer’den üretici marketlere ziyaret
14 Mayıs 2025 00:00
A+
A-

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer ile birlikte, Bağlar Üretici Marketi ve Çocuk Hakları Birimi’ni ziyaret etti. Üretici marketlerde aracısız hizmet sunulduğunu belirten Başkan Ünlüce, “Türkiye’nin dört bir yanından 30’dan fazla kooperatifi destekliyoruz.” dedi.

İlk olarak Üretici Marketi’ni ziyaret eden Başkan Ünlüce ve Milletvekili Çakırözer, markette satışı yapılan yerel ürünleri inceledi. Satışa sunulan ürünler hakkında görevli personelden bilgi alarak, özellikle geçtiğimiz günlerde satışa sunulan 5 litrelik Dorlion zeytinyağı satışı hakkında bilgi aldılar.

Başkan Ünlüce, üretici marketlerin yerel üreticiyi destekleyen kooperatif ile vatandaşlar arasında önemli bir köprü işlevi gördüğünü vurgulayarak, “Aramızda kalsın, aracısız lezzetler Üretici Marketlerimizde! Üretici Marketlerimizde, Türkiye’nin dört bir yanından 30’dan fazla kooperatifi destekliyoruz. Marketlerimizde, vatandaşlarımızın kendi markamız olan Dorlion zeytinyağına gösterdiği ilgi de mutluluk verici.” dedi.

Ürün çeşitliliğinin artırılmasının ve yerel üreticilerin desteklenmesinin, hem ekonomik hem de sosyal faydalar sağladığını dile getirdi.

Ziyaretin ikinci durağı ise Çocuk Hakları Birimi oldu. Burada çocuklarla sohbet eden Ünlüce ve Çakırözer, birimin faaliyetleri hakkında bilgi aldı. Çocukların yaşam hakları ve refahı konusunda yapılan çalışmaların önemine değinen Başkan Ünlüce, çocukların toplumun

geleceği olduğunu belirterek, onların haklarının korunması ve iyileştirilmesi için her zaman daha fazla çaba sarf edeceklerini ifade etti.

MOBİL REKLAM ALANI

Ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan Ünlüce ve Çakırözer, Eskişehir’in yerel üretim ve çocuk hakları konularında gösterdiği duyarlılıkla örnek olmaya devam edeceğini belirtti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.