Dolar 32,5254
Euro 34,7981
Altın 2.427,98
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 27°C
Az Bulutlu
Eskişehir
27°C
Az Bulutlu
Per 22°C
Cum 25°C
Cts 22°C
Paz 21°C

BAKIN NELER YAŞANMIŞ!

BAKIN NELER YAŞANMIŞ!
23 Eylül 2020 14:49
A+
A-

Günlerdir hatta haftalardır Eskişehir bu olayı konuşuyordu. Telefon üzerine telefonlar geliyor bunu neden haber yapmıyorsunuz deniyordu. Ortada bilgi kirliliği oldukça çoktu. Haber servisimiz ise konuyu araştırdı. Edinilen bilgiler çok yönlü anlatılsa da konuya vakıf olan en yakın kişilerden edinilen bilgilere göre Eskişehirli şarkıcı İstanbul’da çocuk istismarından dolayı önce meydan dayağı yedi ardından da cezaevine gönderildi. Olayın detayları ise dehşet verici iddialarla doluydu.

LİNÇ EDİLMEK İSTENMİŞ
Herkes onu yakından tanıyordu. Uzun yıllardır bir çok mekanda sahne alıyordu. İlk sahne kariyerine Haller Gençlik Merkezinin üzerinde olan ve daha sonra kapanan barda başlamıştı. Sonrasında mekan mekan dolaşmış devamında ise söz yazarlığına başlamıştı. Son olarak uzun süre önce kapanan Eskişehir’in ünlü gece kulübü ve bünyesinde ki mekanlarda çıkmış buradan da bir şekilde ayrılmış ara ara çağırılırsa gidiyordu. İddialara göre geçtiğimiz haftalar da İstanbul’a giden M.E. kız arkadaşı ile beraberdi. Burada bir gün küçük bir çocuğu telefonla kayda alırken istismar ettiğinin bazı vatandaşlar tarafından fark edildiği iddia edildi. Bu durumu gören vatandaşlar M.E’ye saldırmaya başladı. Biranda onlarca kalabalığın oluşarak darp ettiği M.E.’yi polis araya girerek almak istedi. Alamayınca da havaya ateş açtı. Büyük darp yaşadığı iddia edilen şarkıcı M.E. daha sonra güçlükle kalabalığın elinden alınıp karakola götürüldü.

TELEFONUNDAN NELER ÇIKTI?
İddialara göre burada yapılan incelemede telefonunda küçük yaşta çocuk cinsel istismar videoları bulundu. Kendisi mi çekti, yoksa internetten mi indirildiği araştırılan videoların yanı sıra bir çarpıcı ayrıntı daha dikkat çekti. O da kız arkadaşının olduğu iddia edilen bazı uygunsuz fotoğrafların olduğu iddiasıydı. Öyle ki durumu hayretler içerisinde karşılayan müzisyen bayanın büyük öfke duyduğu ve utandığı ve isminin duyulmaması için şikayetçi olmadığı ama emniyette büyük tepki göstererek M.E.’yi terk ettiği iddia edildi. Emniyetteki sorgusunda bazı şeyler anlattığı iddia edilen bu yüzden de darp yaralarının tedavisinin ardından Bakırköy Ruhve Sinir Hastalıkları Hastanesine götürülen şarkıcı M.E. buradaki incelemelerinin ardından mahkemeye çıkarıldı. Delilleri veifadeleri inceleyen mahkeme M.E.’yi tutuklayarak Metris Cezaevine gönderdi.

ŞEHİRDE HERKES TEPKİLİ
Şehirde deprem etkisi yaratan olayın ardından hem gece hayatında hem de sosyete kesiminde yakından tanınan şarkıcı M.E.’ye büyük öfke duyuldu. M.E.’nin yakınlarına konunun sorulduğu ve devlet büyüklerine hakaretten dolayı böyle bir tutuklamanın olduğu şekilde cevaplar alındığı iddia edildi. Yargılamanın sonucunun ne olacağını süreç gösterecektir kuşkusuz. Ancak olayın duyulması ve küçük yaşta çocuk istismarının olduğu iddiası herkese aynı şeyi söyleterek tepki verdirdi!..
Bir çok meslektaşının bize ulaşarak tepki gösterdiği M.E. için özellikle şarkıcı ibaresinde bulunduk ve diğer müzisyenleri zan altında bırakmak istemedik.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.