Dolar 32,3367
Euro 35,1626
Altın 2.244,08
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 9°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
9°C
Hafif Yağmurlu
Çar 9°C
Per 7°C
Cum 8°C
Cts 13°C

Teröristleri Eskişehir Büyükşehir Belediyesinin aracı götürdü

Teröristleri Eskişehir Büyükşehir Belediyesinin aracı götürdü
2 Ekim 2019 22:07
A+
A-

Teröristlerin leşleri Eskişehir Büyükşehir Belediyesinin cenaze nakil aracı ile gönderildi hepimizin kanına dokundu. Geçtiğimiz günlerde Adana’da polis servis aracına bombalı saldırıda bulunan teröristler sahte kimliklerle Eskişehir’de ev tutmuşlardı. Dün gece ise Özel Harekat ekipleri teröristleri inlerinde basarak öldürmüşlerdi. Çıkan çatışmada 2 polisimiz yaralanarak hastaneye kaldırılmıştı. İşte o leşler Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi morguna konuldu. Teröristler acaba morgdan yakınları tarafından alınır mı diye düşünülürken, aileleri koşa koşa şehre geldi. Polis hastane etrafında tedbir almıştı. Sessiz sedasız terörist leşleri şehirden ayrıldı. Şuana kadar bu haber de olağan üstü ne var deniler bilir. Ama her şey yeni başlıyor.

KENDİMİZE YEDİREMİYORUZ
Polislere saldıran terörist leşlerini aileleri almaya geldi. Ancak burada yaşanan bir hadise önce Eskişehirlilerin sonra da Türkiye genelinde konudan haberdar olan vatandaşların kanına dokundu. Leşler, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi cenaze nakil aracı ile İstanbul’a gönderildi. Evet yanlış okumadınız, Büyükşehir’in aracıyla. İhtiyacı olanların çoğu zaman araçlarımız dolu cevabı aldığı ama teröristlerin hizmetine verilen o cenaze aracı skandalını şehir olarak kendimize yediremedik.

NEDEN VERİLDİ?
Hepimiz bu sorunun cevabını arıyoruz. Talimat gelmiş olsa bile zorunluluk yok. Zorunluluk olsa bile aracımız dolu, lastiği patlak, şoför hasta bahaneleri yapılabilecekken (çoğu zaman bu cevabı bir çok vatandaş almıştır) o araç neden verildi. Büyükşehir Belediyesinin hiçbir zorunluluğu yok olsa da Eskişehirspor’dan bilindiği gibi bahanesi çok. Belediyeler cenaze ortada kaldığı zaman kimsesizler mezarlığına defin yapılabiliyor. Ortada böyle bir durum da yok. Aileleri koşa koşa şehre geldi. Parayla tutular denilse öyle bir şey de yok. Hadi oldu diyelim, bu paraya belediyenin ihtiyacı mı vardı? Bu araç teröristin hizmetine neden verildi?

KİMSE O ARACI VERMEZDİ?
Şimdi düz bir mantıkla olaya yaklaşmak gerekirse, kimse bu şehirde o aracı bu teröristlere vermezdi. Mesela Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt kendi bölgesinde olmasına rağmen vermezdi. Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç parayla da olsa vermezdi. Hiçbir oda vermezdi. Özel şirketler bile vermezdi. Madem bu leşler bu kadar kıymetliydi aileleri İstanbul’dan gelirken özel bir cenaze aracı tutup getirselerdi ama onlarda araçlarını büyük ihtimalle teröriste vermezdi. Peki Büyükşehir Belediyesi neden verdi? Hangi bahane, hangi gerekçe, hangi zorunluluk bunu yaptırdı? Emin olan Yılmaz Büyükerşen bile o araçları garajda kazara yandı der yine vermezdi. Teröristlere bu aracı kim hangi akla hizmet verdi? Bugün cenazesi olan ve belediyeden araç isteyenlere aracımız yok teröristleri taşıyor denildi mi?

ESKİŞEHİRSPOR’DAN KIYMETLİ Mİ?
Son olarak. Yıllardır Eskişehirspor’a destek istenirken, büyük bir cenaze ortada dururken, selam verilmeyen Eskişehirspor’a bahaneler üretilirken 2 terörist kadar değer görmemesi bir kez daha şehrin kanına dokunmuştur. Vereni de, verdireni de, o teröristlere hizmet edeni de şehir olarak kınıyoruz!

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.