Dolar 32,1758
Euro 35,0514
Altın 2.228,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 14°C
Az Bulutlu
Eskişehir
14°C
Az Bulutlu
Pts 14°C
Sal 10°C
Çar 8°C
Per 9°C

İnönü Belediyesi gençler için çalışıyor

İnönü Belediyesi gençler için çalışıyor
6 Eylül 2019 18:32
A+
A-

İnönü Belediyesi ilçede bulunan gençlere yönelik yatırımlarını arttırırken düzenlenen turnuva programlarına aralıksız devam ediyor.

Kadir Bozkurt başkanlığındaki İnönü Belediyesi, çalışmalarında gençlere yönelik yatırım ve etkinliklere devam ediyor. İnönü Belediye Başkanlığı tarafından ilçe sakinlerinin yılın tamamında spor yapabilmeleri için 235 metrekare alan üzerine modern ve tam donanımlı spor ve sosyal yaşam merkezini hizmete sunmasının ardından 2019 yılında ilçeye kazandırdığı İnönü Belediyesi Spor Kompleksi ile gençlere yatırım yapmaya devam ediyor. İnönü Belediyesi Spor ve Sosyal Yaşam Merkezinde pilates, aerobik, step, vücut geliştirme ve atletizm branşlarında kurslar düzenlenirken, İnönü Belediyesi Spor Kompleksinde halı saha futbol turnuvaları ile voleybol turnuvası düzenlendiği belirtildi.

Yılın her günü 26 derece sıcaklığa sahip doğal kaynak suyuyla ünlü Pınarbaşı havuzlarında her yıl Halk Eğitim Merkezi ile ortaklaşa Yüzme Kursları düzenlenmeye devam ediliyor.

İnönü Belediyesi, gençlere tesis ve destek faaliyetlerine devam ederken bu kapsamda sponsor olunan Oryantiring sporcusu Elif Gökçe Avcı’nın gençler Dünya Oryantiring Şampiyonasında 2018 Dünya üçüncüsü olduğu, İnönülü Kız Takımı ise takımlar halinde Türkiye Şampiyonu oldukları belirtilirken ilçede spora gönül veren amatör kulüplere malzeme desteği verilmeye devam edildiği belirtildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.