Dolar 39,8993
Euro 46,8971
Altın 4.197,71
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 30°C
Açık
Eskişehir
30°C
Açık
Paz 23°C
Pts 26°C
Sal 28°C
Çar 27°C

Başkan Ünlüce çocukların karne heyecanına ortak oldu

Başkan Ünlüce çocukların karne heyecanına ortak oldu
20 Haziran 2025 22:47
A+
A-

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Es Çocuk Evi’nde eğitimlerini tamamlayan minik öğrenciler, düzenlenen törenle ilk diplomalarını alarak mezuniyet heyecanını yaşadılar.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal sorumluluk projelerinden olan ve Avrupa Birliği projesi kapsamında kurulan Es Çocuk Evi’nde okul öncesi eğitimlerini tamamlayan çocuklar, eğitim hayatlarının ilk diplomalarını aldılar.

Büyükşehir Belediyesi Sultandere Sahnesi’nde düzenlenen mezuniyet töreni öncesi öğrenciler renkli görüntülere sahne oldu. Düzenlenen etkinliğe Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, Es Çocuk Evi yöneticileri, eğitimciler, çocuklar ve aileleri katıldılar.

Minikler, yaptıkları gösterilerle büyük alkış aldılar. Gösterilerin ardından Başkan Ünlüce ile birlikte pasta kesen ve cübbelerini giyerek diplomalarını alan 20 öğrenci mezuniyet sevincini aileleri ile paylaştılar.

Hem Es Çocuk Evi’ndeki miniklerin hem de Eskişehir’de karne alan 146 bin 429 öğrenciyi tebrik eden Başkan Ayşe Ünlüce, “Karne heyecanı yaşayan sevgili çocuklar, değerli gençler… Unutmayın, hayatta başarıyı sadece karnelerinizdeki notlarla ölçemeyiz. Sizin mutluluğunuz ve hayallerinize ulaşmanız yolunda sağlanacak fırsat eşitliği her şeyden

önemli. Bunun için üzerimize düşenleri ve daha fazlasını yapmak için çalışıyoruz. Hepinizi verdiğiniz emekler için kutlar, gözlerinizden öperim. Hem sizlere hem de birbirinden değerli öğretmenlerinize, sevdikleriyle geçirecekleri mutluluk dolu bir yaz tatili diliyorum. Eskişehir Büyükşehir Belediyesi olarak; yaz boyunca sizler için açacağımız birbirinden güzel atölyelere ve etkinliklere gelmeyi unutmayın.” dedi.

MOBİL REKLAM ALANI

Törenin ardından Başkan Ayşe Ünlüce, çocukların 2024-2025 eğitim öğretim yılı boyunca hazırladığı çalışmalardan oluşan sergiyi gezdi. Sergide, miniklerin sanat ve el işi ürünleri büyük beğeni topladı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.