Dolar 39,8993
Euro 46,8971
Altın 4.197,71
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 33°C
Açık
Eskişehir
33°C
Açık
Cts 30°C
Paz 22°C
Pts 26°C
Sal 28°C

Durgunsu kano yarışları Sarısungur’da başladı

Durgunsu kano yarışları Sarısungur’da başladı
26 Haziran 2025 23:18
A+
A-

Türkiye Kano Federasyonu ve Eskişehir Büyükşehir Belediyesi iş birliğiyle düzenlenen “Durgunsu Kano Türkiye Kupası” yarışları Sarısungur Göleti’nde ilk gün yarışları ile başladı.

Durgunsu kano yarışları için ülkemizde bulunan en iyi parkurlardan biri olan Sarısungur Gölet’i her yıl olduğu gibi önemli organizasyonlara ev sahipliği yapmaya devam ediyor.

Bu kapsamda Türkiye Kano Federasyonu ve Eskişehir Büyükşehir Belediyesi iş birliğiyle Eskişehir’de düzenlenen “Durgunsu Kano Türkiye Kupası” yarışları Sarısungur Göleti’nde başladı.

Eskişehir Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü sporcularının da bulunduğu Türkiye’nin dört bir yanından 39 kulüpten 209’u kadın olmak üzere 536 sporcunun katıldığı yarışlarda, ilk gün 1000 ve 500 metre elemeleri gerçekleştiriliyor.

Büyük mücadele 27 Haziran Cuma günü 200 metre elemeleri ve finalleri, 28 Haziran Cumartesi günü 500 metre finalleri, 29 Haziran Pazar günü ise 1000 metre finalleri ve ödül töreni ile sona erecek.

MOBİL REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.