Dolar 44,0876
Euro 51,0549
Altın 7.329,85
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 13°C
Açık
Eskişehir
13°C
Açık
Çar 16°C
Per 15°C
Cum 14°C
Cts 16°C

Kadınlar dans ederek spor yaptı

Kadınlar dans ederek spor yaptı
12 Mart 2026 01:47
A+
A-

Tepebaşı Belediyesi tarafından 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla kadınlara özel dans ve spor etkinliği düzenlendi. Etkinliğe katılan kadınlar dans ederek ve spor yaparak hem günlerini kutladı hem de keyifli anlar yaşadı.
Tepebaşı Belediyesi, vatandaşların sağlıklı yaşam alışkanlıkları kazanmasını destekleyen çalışmalarına devam ederken, özel günlerde düzenlediği etkinliklerle de kentteki sosyal yaşamı renklendiriyor. Bu kapsamda Yunus Emre Spor Tesisleri’nde düzenlenen 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’ne özel dans ve spor etkinliğine 40 kadın katıldı.
Etkinlik boyunca kadınlar, eğitmenler eşliğinde gerçekleştirilen pilates, zumba, tabata ve yoga ile hem hareket etti hem de eğlendi. Müzikler eşliğinde dans eden katılımcılar, günlük hayatın stresinden uzaklaşarak keyifli bir gün geçirdi.
Düzenlenen etkinlikten dolayı memnuniyetlerini ifade eden kadınlar, kendilerine bu fırsatı veren Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç’a ve emeği geçenlere teşekkürlerini iletti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.