Dolar 32,3341
Euro 35,0774
Altın 2.308,07
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 23°C
Az Bulutlu
Eskişehir
23°C
Az Bulutlu
Cum 25°C
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 27°C

14 Şubat’ta 14 çift dünya evine girdi

14 Şubat’ta 14 çift dünya evine girdi
14 Şubat 2020 20:03
A+
A-

Tepebaşı Belediyesi tarafından 14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla düzenlenen etkinlikte 14 çiftin nikahını Belediye Başkanı Dt.

Ahmet Ataç kıydı.

Vega Outlet AVM işbirliğinde düzenlenen etkinliğe, çiftlerin yanı sıra aileleri de katıldı. Programda 14 çiftin nikahını kıyan Başkan Ataç, her zaman olduğu gibi aile cüzdanlarını gelinlere teslim etti. Çiftlerin tamamına mutluluklar dileyen Başkan Ataç, mutlu evliliğin sevgi ve saygıyla mümkün olacağını belirtti. Sevgililer Günü’nü senenin en güzel günlerinden biri olarak ifade eden Ataç, “Belediyemizin 3 yıldır düzenlediği bir etkinlik. Bu sene de 14 çiftimiz katıldı. Evlilik müessesesi çok kıymetli bir müessese, insanların bir araya gelip bir çatı altında mutlu olmaları çok önemli. Yıllar sonra çiftlerimizle çocuklarıyla beraber karşılaşıyoruz ve ‘Başkanım bakın çocuğumuz oldu biz çok mutluyuz’ dediklerinde ben inanın onlardan daha çok mutlu oluyorum. Ben bugün de bir yastığa baş koymak için burada hayatlarını birleştiren çiftlerimizi kutluyor ve bir ömür boyu mutluluklar diliyorum. Eskişehir’in her zaman yüzü gülsün. Eskişehir her zaman mutlu olsun. Eskişehir her şeyin en iyisine layık” dedi.

Başkan Ataç daha sonra, nikahını kıydığı çiftlere ilk hediyelerini kendisi takdim etti. Etkinlik, nikahları kıyılan çiftlerin hep birlikte düğün pastasını kesmeleri ve günün anısına hatıra fotoğrafı çektirilmesiyle sona erdi. Dünya evine giren çiçeği burnunda gelin ve damatlar da, Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç’a teşekkürlerini iletti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.