Dolar 32,3452
Euro 34,8457
Altın 2.391,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 16°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 15°C
Paz 19°C
Pts 21°C
Sal 24°C

Çocuklara sömetr hediyesi Tepebaşı’ndan

Çocuklara sömetr hediyesi Tepebaşı’ndan
10 Ocak 2024 23:20
A+
A-

Tepebaşı Belediyesi’nin çocuklar için sömestr hediyesi olarak düzenlediği çocuk oyunları, 20 ve 21 Ocak tarihlerinde gösterime girecek. Sahnelenecek “Keloğlan Masalları ve Kraliçe Kuşun Peşinde” adlı oyunlar, 4 yaş ve üzeri çocuklar ile buluşacak.

Tepebaşı Belediyesi, çocukların kültürel ve sanatsal etkinliklerle içi içe olmaları için çeşitli etkinlikler düzenlemeye devam ediyor.

Yıl boyunca çeşitli atölye çalışmaları ile etkinlikler düzenleyen Tepebaşı Belediyesi, sömestr tatilinde de çocuklara yönelik iki ayrı oyunu ücretsiz olarak gösterime sunuyor. “Keloğlan Masalları” adlı çocuk oyunu ve “Kraliçe Kuşun Peşinde” adlı müzikal çocuk oyunu, 20 ve 21 Ocak tarihlerinde, Zübeyde Hanım Kültür Merkezi’nde Eskişehirli 4 yaş ve üzeri çocuklar ile buluşacak. “Kraliçe Kuşun Peşinde” oyunu 20 Ocak Cumartesi günü 13.00 ve 15.00 saatlerinde 2 seans olarak oynanacak. “Keloğlan Masalları” da 21 Ocak Pazar günü 12.00 ve 14.00 seanslarında çocukların beğenisine sunulacak.

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç da tüm çocuklara keyifli bir sömestr tatili dileğinde bulunurken, oyunları izlemeye davet etti. Ücretsiz olarak gerçekleşecek etkinlik hakkında bilgi almak isteyen vatandaşlar, 0 (222) 221 22 06 numaralı telefondan Zübeyde Hanım Kültür Merkezi’ne ulaşabiliyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.