Dolar 32,5138
Euro 34,7887
Altın 2.431,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 27°C
Az Bulutlu
Eskişehir
27°C
Az Bulutlu
Per 22°C
Cum 25°C
Cts 22°C
Paz 21°C

ESTRAM fuarın ilgi odağı oldu

ESTRAM fuarın ilgi odağı oldu
20 Eylül 2023 16:17
A+
A-

“2. Rail Industry Show” Demiryolu Endüstrisi Altyapı ve Teknolojileri Fuarı, ETO TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde açıldı. Demiryolu sektörünün yerli ve yabancı öncü kuruluşlarının yer aldığı fuarda ESTRAM standı büyük ilgi gördü.

Modern Fuarcılık A.Ş. tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen “Rail Industry Show” Demiryolu Endüstrisi Altyapı ve Teknolojileri Fuarı, ETO TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde ziyaretçilerini kapılarını açtı.

21 Eylül’e kadar açık olacak fuarda raylı sistemler sektöründe faaliyet gösteren yurtiçi ve yurt dışından 60’ın üzerinde katılımcı yer alırken, AB ülkeleri başta olmak üzere Orta Asya ve Yakın Doğu’dan satın alma heyetleri de Türkiye’deki üreticilerle bir araya geliyor.

Fuarın açılış konuşmalarını Vali Hüseyin Aksoy, CHP Eskişehir Milletvekili Jale Nur Süllü, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Ahmet İlker, Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, EOSB Başkanı Nadir Küpeli, Modern Fuarcılık A.Ş. Genel Müdürü Moris Revalı gerçekleştirdi. Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Ahmet İlker konuşmasında, Eskişehir’in bir demiryolu şehri olduğuna vurgu yaptı ve fuarın kent için çok önemli olduğunu belirterek emeği geçenlere teşekkür etti.

Resmi açılış konuşmaları sonrası CHP Eskişehir Milletvekili Jale Nur Süllü, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Ahmet İlker, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ayşe Ünlüce, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Doç. Dr. Pelin Alpkökin, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Metin Bükülmez ve beraberindeki heyet ESTRAM standını ziyaret ettiler. Heyete ESTRAM yetkilileri tarafından yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verildi. Daha sonra İlker, Ünlüce ve beraberindeki heyet fuarda yer alan diğer kurum ve kuruluşların stantlarını da ziyaret ettiler.

Eskişehir Hafif Raylı Sistemler A.Ş. (ESTRAM) standı ziyaretçilerden gün boyu büyük ilgi görmeye devam etti. ESTRAM Genel Müdürü Hakan Murat Bayındır ziyaretçilere Eskişehir’in hafif raylı sistemi ve sunulan hizmetler hakkında bilgi verildiğini ifade ederek, “Fuar katılımcılarına, ESTRAM’ın faaliyet alanları hakkında bilgi verebilmenin mutluluk ve gururunu yaşıyoruz. 2004 yılında başladığımız konforlu, güvenli ve erişilebilir kent içi raylı ulaşım hizmetini vermeye ilk günkü heyecanımızla devam edeceğiz.” dediler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.