Dolar 32,5481
Euro 34,8777
Altın 2.430,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 27°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
27°C
Hafif Yağmurlu
Per 23°C
Cum 25°C
Cts 22°C
Paz 18°C

Fatih Baturaygil; “Taraftarımızın dik duruşu olmasaydı kulüp bugünleri göremezdi”

Fatih Baturaygil; “Taraftarımızın dik duruşu olmasaydı kulüp bugünleri göremezdi”
18 Şubat 2023 15:26
A+
A-

Eskişehirspor Başkan Vekili Fatih Baturaygil transfer yasağı ile ilgili açıklama yaparak, “Bu dosyalar kapanmadan Eskişehirspor’a huzur yok” dedi.
Eskişehirspor Başkan Vekili Fatih Baturaygil transfer yasağı ile ilgili açıklama yaptı. Baturaygil, “Bunlar başımıza gelebilir diye hızlı hareket ettik. Daha önce belirlenen oyunculara çalışma yaparak hızlı bir şekilde transferleri yaptık. Ali son dakika hocamızın istediği bir oyuncuydu. Araştırdık ancak bonservisi de bulunan bir oyuncuydu. Afyon kulübü ile anlaştık, şahsi evraklarımızı verecektik daha sonra Ali ile anlaştık. İşlemler yapılırken Mevlüt ve Melih’in yazıları geldi. Anlattık ikisine durumu. Mevlüt anlayış gösterdi sağolsun ancak Melih’i ikna edemedik. Transferin açılmasında Vali bey ve Zihni beyin çabası büyüktü. Dostum ve Eskişehirspor’un her zaman en büyük destekçisi olan eski Kulüp Başkanımız Nebi Hatipoğlu’na da ayrıca teşekkür ediyorum. Sadece yönetimin çabası ve şehir de eşimiz dostumuz yardımcı oluyor. Hep söylüyorum, bu dosyalar kapanmadan Eskişehirspor’a huzur yok. Taraftarımızın yıllardır gösterdiği dik duruş olmasaydı zaten kulüp bugünleri göremezdi” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.