Dolar 32,5467
Euro 34,8706
Altın 2.423,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 27°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
27°C
Hafif Yağmurlu
Per 23°C
Cum 25°C
Cts 21°C
Paz 19°C

Gelişimin ‘Beran Şahbaz’ı var

Gelişimin ‘Beran Şahbaz’ı var
1 Eylül 2023 18:24
A+
A-

Binlerce spor yetiştiren ve ülke çağında sayısız başarılara imza atan 13 yıllık Gelişim Spor Kulübü, ‘Gelişim Falcons’ markasıyla kulübe renk kattı.
Genel Menajer Can Corcor, Başantrenör  Toygarhan Yeşilcan, idari menajer Kerem Yetim ve antrenör Mert Eroğlu yaptıkları ortak değerlendirmede yaz dönemini sıkı çalışarak yaptıkları düzenli antremanlarla iyi geçirdiklerini belirttiler. 
 Bunun yanı sıra Yönetim Kurulu Başkan Vekili Onur Şahbaz, bu sezon hem U16 hem U18 kategorilerinde Türkiye çapında ses getirecek başarılar elde etmek istediklerini ve bunu yapacak güce sahip olduklarına inandıklarını belirterek, Bölgesel Lig’de mücadele edecek olan A takımda ise genç ve dinamik kadro yapılanması ile Eskişehir’i en iyi şekilde temsil etmek istediklerini ekledi.

  Gelişim Spor Kulübü Başkanı Beran Şahbaz, “Gelişim Spor Kulübü olarak 13 yıldır birçok dalda faaliyet göstermekteyiz. Bu süreçte binlerce sporcu yetiştirdik ve kendi sporcularımız ile Türkiye çapında sayısız başarı kazandık. Son birkaç yıldır kulübümüze, kurduğumuz Gelişim Falcons markasıyla beraber bir renk katmayı amaçladık. 

Bu doğrultuda önümüzdeki sezon icin Basketbol A Takımımız ile şehrimizi Bölgesel Lig’de temsil etme kararı aldık. Bu kararı alırken kendi yetiştirdiğimiz takımlarımızın Türkiye çapında aldığı dereceler çok etkili oldu. Önümüzdeki sezonda da kadromuza, altyapımızdan gelen oyuncularımızın yanı sıra hem kendini kanıtlamış hem de potansiyeli olan arkadaşlarımızı kattık. Bu yapılanma ile beraber yeni sezonda başlıca hedefimiz şehirimize bir Türkiye şampiyonluğu kazandırabilmek. Bunun için hem yeterli tecrübeye hem de hırsa sahip olduğumuza kesinlikle inanıyorum.” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.