Dolar 32,5653
Euro 34,8785
Altın 2.438,13
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 30°C
Az Bulutlu
Eskişehir
30°C
Az Bulutlu
Çar 27°C
Per 21°C
Cum 25°C
Cts 23°C

Gençlik Merkezlerinde bahar dönemi kayıtları başlıyor

Gençlik Merkezlerinde bahar dönemi kayıtları başlıyor
1 Mart 2024 19:21
A+
A-

Tepebaşı Belediyesi’nin 2 farklı noktada hizmet veren Gençlik Merkezleri’nde, bahar dönemi eğitimleri başlıyor. Ücretsiz olacak 22 farklı branştaki eğitimler için kayıtlar, online olarak 2 Mart Cumartesi günü saat 13.00’te gerçekleştirilecek.

Tepebaşı Belediyesi, her yıl on binlerce kişinin faydalandığı ve 2 noktada hizmet veren Gençlik Merkezleri ile gençlerin gelişimine destek olmayı ve geleceklerine katkı sağlamayı sürdürüyor.

Gençlik Merkezleri tarafından gerçekleştirilecek bahar dönemi eğitimleri için kayıtlar, 2 Mart Cumartesi günü saat 13.00’te online olarak alınacak. Ücretsiz olarak düzenlenecek 22 farklı başlıkta başlayacak 32 eğitim arasında gençler için birçok seçenek bulunuyor.

19 Mayıs Gençlik Merkezi ve 29 Ekim Gençlik Merkezi’nde gerçekleşecek eğitimler arasında; yaratıcı yazarlık, İngilizce speaking, klasik gitar, bağlama, tango, diksiyon, Almanca A1, resim, işaret dili, web tasarım, İngilizce A1, işaret dili, fitness, pilates, hit cardio, zumba, wing tzun, salsa, bachata, American English Advanced Master Class (C1-C2), İngilizce speaking (A1, A2, B1, B2), mobil fotoğrafçılık, gibi kurslar yer alıyor.

Belediye yetkilileri, kurslar ve eğitimler için online kayıt linkinin, 2 Mart tarihinde, “esktgm” adlı sosyal medya hesaplarından paylaşılacağını belirtti.

Öte yandan kurslar ile ilgili detaylı bilgi almak isteyenler, 0 (222) 322 18 45 numaralı telefondan yetkililere ulaşabiliyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.