Dolar 32,2676
Euro 34,7368
Altın 2.406,27
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 25°C
Parçalı Bulutlu
Eskişehir
25°C
Parçalı Bulutlu
Çar 23°C
Per 19°C
Cum 13°C
Cts 15°C

Hulusi Kentmen heykeli İzmit’teki evinde yerini alacak

Hulusi Kentmen heykeli İzmit’teki evinde yerini alacak
14 Kasım 2023 21:46
A+
A-

Kocaeli İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen’i ziyaret etti.

Başkan Büyükerşen’e gerçekleştirilen nezaket ziyaretleri devam ediyor. Son olarak İzmit’in başarılı belediye başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Başkan Büyükerşen ile bir araya geldi. Yeşilçam’ın babacan karakteri Hulusi Kentmen’in yaklaşık 20 yıldır kullanılmayan İzmit’teki evini restore ettiklerini ifade eden Hürriyet, evin halka açık bir sanat evi olarak kullanılacağını belirtti. Hürriyet, “Yeşilçam denildiğinde aklımıza gelen isimlerin başında olan Sayın Hulusi Kentmen’in İzmit’teki evini İzmit Belediyesi olarak restore ediyoruz. Restorasyon sonrası bu ev başta İzmitliler olmak üzere tüm Kocaeli halkına hizmet verecek. Yılmaz Hocamızdan da restorasyon sonrası evin girişinde kullanılmak üzere Hulusi Kentmen’in heykelini rica etmiştik. Kendisi de sağ olsun bizi kırmadı ve bugün heykelimizi teslim almaya geldik. Kendisine tüm İzmitliler adına teşekkür ediyorum,” dedi.

Hulusi Kentmen’in isminin kendi oturduğu evde yaşatılacak olmasından büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Başkan Büyükerşen ise hem restorasyon çalışmaları hem de nazik ziyareti için Fatma Kaplan Hürriyet’e teşekkür etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.