Dolar 32,2544
Euro 34,8190
Altın 2.425,37
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 16°C
Parçalı Bulutlu
Eskişehir
16°C
Parçalı Bulutlu
Sal 18°C
Çar 20°C
Per 24°C
Cum 25°C

Mehmet Şimşek: Transfer tahtası için yüzde 85 imza topladık

Mehmet Şimşek: Transfer tahtası için yüzde 85 imza topladık
5 Ocak 2023 18:22
A+
A-

Eskişehirspor Kulübü Başkanı Mehmet Şimşek, yarın yapılacak kongre öncesi basın toplantısı düzenledi.
Yönetime geldikleri günden bugüne Eskişehirspor için çalışmalar yaptıklarını söyleyen Şimşek, transfer tahtasının açılması için yüzde 85 civarında imza topladıklarını kaydetti.

Eskişehirspor için yapılanlar ve borçlara değinen Şimşek, şunları söyledi;

“Kongre kararı aldıktan sonra kulübün ihtiyaçlarını karşılamaya devam ettik. Bütçemiz yettikçe bir şeyler yapmaya çalıştık. Bildiğiniz üzere ETİ ile bir anlaşma yapıldı. Bu anlaşma kongre sürecine denk geldiği için ETİ’den rica ettik ve bu para ile futbolculara ve kulüp personellerine ödemeler yapıldı. Yani biz Eskişehirspor yönetimi olarak bu paraya el sürmedik. Eskişehirspor’un transfer tahtasını açabilmek için çalışmalar yapıyoruz. Bir ekip kurduk, İstanbul’a gittik ve avukatlarla görüştük. Transfer tahtasının açılması için yüzde 85 civarında imza topladık ve TFF’ye teslim ettik.

GENEL KURULDA ADAY DEĞİLİZ

Biz genel kurulu alırken ‘Aday değiliz’ demeye getirdik. Biz zaten kulübü sahipsiz bırakmamak adına liste yapıp kulübü aldık. Yine aday değiliz. İnşallah yeni liste ve yeni adaylar çıkar. Ekonomik olarak daha güçlü birileri varsa ‘Gelsin kulübü alsınlar’ diyoruz. Canla başla elimizden gelen ne varsa onu yapmaya çalıştık. Kimsenin bir kuruşuna dokunmadan da bugünlere getirdik. Yaşasın Eskişehirspor.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.