Dolar 32,3235
Euro 35,0702
Altın 2.307,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 23°C
Az Bulutlu
Eskişehir
23°C
Az Bulutlu
Cum 25°C
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 27°C

Mevlüt ve Feyzi, Altınordu maçı öncesinde iddialı konuştu

Mevlüt ve Feyzi, Altınordu maçı öncesinde iddialı konuştu
6 Şubat 2020 17:21
A+
A-

TFF 1. Lig ekiplerinden Eskişehirspor’da forma giyen genç futbolculardan Mevlüt Çelik ve Mehmet Feyzi Yıldırım, Altınordu maçı öncesinde takımın durumunu değerlendirdi.

Eskişehirspor, ligin 21. haftasında evinde Altınordu’yu ağırlayacak. EsEs, ligde ateş hattını yakından ilgilendiren Altınordu maçı hazırlıklarına devam ediyor. Bu kapsamda Vali Hanefi Demirkol Tesisleri’nde maça hazırlanan Eskişehirspor’da antrenman öncesinde Mevlüt Çelik ve Mehmet Feyzi Yıldırım, basın mensuplarına açıklamalarda bulundular.

“Altınordu maçını kazanacağımızı düşünüyorum”

Altınordu maçını kazanacaklarını düşündüğünü belirten Mevlüt Çelik, “Mustafa hocayla birlikte güzel bir ivme yakaladık. 4 haftadır iyi gidiyoruz. Yakaladığımız yükselişin sebebini yakaladığımız uyum ve birbirimize duyduğumuz güven olarak görüyorum. Bursaspor maçı bizim için bitti ve Altınordu maçına odaklandık. İki genç ve koşan takımın tempolu bir karşılaşması olacak diye düşünüyorum. Bu maçı da inşallah alarak yolumuza devam edeceğiz, kazanacağımızı düşünüyorum. Alt yapıdan birbirimizi tanıyoruz ve arkadaşlıklarımız da çok iyi. Arkadaşlıktan ötürü bu sahaya yansıyor” diye konuştu.

“Rehavete kapılmamalıyız, önümüzde iki tane önemli maç var”

Takımın başarılı isimlerinden Mehmet Feyzi Yıldırım ise rehavete kapılmamaları gerektiğini belirterek, “Bursa’da kazandık her şey çok güzeldi. Güzel bir oluşum var camiada. Bursa maçında çok iyi bir mücadele verdik. Bursa maçını atlattık, kazanmaya devam edeceğiz. Rehavete kapılmamalıyız. Önümüzde iki tane önemli maç var. Öncelikle Altınordu maçını kazanıp önümüzdeki maçlara bakacağız” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.