Dolar 32,2959
Euro 34,6960
Altın 2.408,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 19°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
19°C
Hafif Yağmurlu
Cum 18°C
Cts 13°C
Paz 18°C
Pts 22°C

Muhtarlararası dart turnuvası renkli görüntüler oluşturdu

Muhtarlararası dart turnuvası renkli görüntüler oluşturdu
30 Kasım 2023 22:45
A+
A-

Tepebaşı Belediyesi’nin muhtarlar arasındaki dayanışma ve birliktelik duygusunu pekiştirmek amacı ile düzenlediği ve gelenekselleşen dart turnuvası, renkli görüntülere sahne oldu. Turnuva Başkan Ataç’ın atışı ile başladı.

Tepebaşı Belediyesi, kentte görev yapan muhtarları bir araya getirmeye devam ediyor.

Muhtarlık İşleri Müdürlüğü ve Spor İşleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen, muhtarlar ile dayanışma ve birliktelik duygularını pekiştirmek için hazırlanan muhtarlar arası dart turnuvası da 18 muhtarın katılımı ile gerçekleştirildi. Turnuvaya Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç’ın yanı sıra Eskişehir Muhtarlar Derneği Başkanı Hasan Güler de katıldı. Vecihi Hürkuş Havacılık ve Teknoloji Parkı’nda düzenlenen turnuva, Başkan Ataç’ın atışı ile başladı. Başkan Ataç turnuvaya katılan muhtarlara başarılar dileyerek, “Muhtarlarımız ile sürekli bir araya gelerek fikir alışverişinde bulunuyoruz. Bugün de dart turnuvasında bir araya geldik. Muhtarlarımız arasında dayanışmayı ve birlikteliği pekiştirmek için de her yıl turnuva düzenliyoruz. Bugün de gelenek haline getirdiğimiz turnuvamıza katılan muhtarlarımıza başarılar diliyorum” dedi.

Turnuva neticesinde birinciliği Hacıalibey Muhtarı Selma Yavaş, ikinciliği geçen yılın şampiyonu Karadere Muhtarı Hayri Öner, üçüncülüğü ise Hacıseyit Muhtarı Münir Çorakbaş kazandı.

Çiçek ve katılım belgelerinin takdim edildiği etkinlikte katılımcı muhtarlar da Tepebaşı Belediyesi’ne teşekkürlerini iletti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.