Dolar 39,8232
Euro 46,8076
Altın 4.267,69
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 26°C
Parçalı Bulutlu
Eskişehir
26°C
Parçalı Bulutlu
Cum 28°C
Cts 31°C
Paz 33°C
Pts 35°C

Nebi Hatipoğlu: “Hepinize yazıklar olsun!”

Nebi Hatipoğlu: “Hepinize yazıklar olsun!”
2 Temmuz 2025 16:47
A+
A-

AK Parti Eskişehir Milletvekili Nebi Hatipoğlu, Leman Dergisi olayına sessiz kalan Eskişehirli isimleri hedef alarak sitem etti.

Leman Dergisi’nin Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed’e hakaret içeren karikatürü ülke gündemine bomba gibi oturdu. Karikatüre ilişkin tepkiler de gecikmedi. AK Parti Eskişehir Milletvekili Nebi Hatipoğlu, Eskişehir’de CHP’li milletvekilleri, başkanlar ve yöneticilerin tepkisizliğini sert bir dille eleştirdi.
Hatipoğlu, sosyal medya hesabından yayınladığı paylaşımda:
“Leman Dergisi’nin hepimiz için büyük infial oluşturan, manevi değerlerimizin en kalın kırmızı çizgisi Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed’e (SAV) hakaret içeren karikatür rezaletine Eskişehir’deki CHP’li belediye başkanlarının, il yöneticilerinin, milletvekillerinin duyarsızlığını, aymazlığını, pasif-agresif narsist yaklaşımını sizlerde farkında mısınız kıymetli kardeşlerim?

5 kişiyi ilgilendirmeyen konularda bir bardak su da fırtına koparanlar, dağda-tepede “zeytiiiin” diye bağıranlar, konu yüzde 99’u müslüman olan ülkenin en büyük değeri, İslam Peygamberi’ne gelince kafalarını kuma gömüverdiler. Bakıyorum CHP yöneticilerinden çıt yok.

Ayıptır, yazıktır, Allah’tan korkulur, kuldan utanılır. Bu nasıl aymazlıktır? Siyasi paydaşın manevi değerlerin en kutsalına hakaret edecek, sende görmezden geleceksin. Sus-pus olacaksın. Sonra meydana çıkıp Türkiye’yi yönetmeye talip olacaksın. Yahu senin bu kentte kendi tabanın da müslüman kardeşim siz nerede yöneticilik yaptığınızı zannediyorsunuz?

Hz. Muhammed’e hakarete tepki göstermeyen bir siyasi soruyorum sizlere kardeşlerim hangi milli-manevi değere sahip çıkar; korur, kollar? Yazıklar olsun hepinize yazıklaaaar olsun! Müslümanlıkla, kendi milleti ile tırnak ucu kadar ilgisi olan bu konuda nasıl iki kelam etmez aklım bir türlü almıyor. “Demek ki yok” demekten başka da çarem kalmıyor ne yazık ki.

AHMET ATAÇ’I MUAF TUTUYORUM
Son olarak; tüm sözlerimden Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç’ı muaf tutarım. Kendisi tepkisini naif şekilde de olsa ilan etmiştir. Ne diyelim, Allah razı olsun…” ifadelerine yer verdi.

MOBİL REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.