Dolar 32,5537
Euro 34,8763
Altın 2.428,26
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 27°C
Az Bulutlu
Eskişehir
27°C
Az Bulutlu
Per 22°C
Cum 25°C
Cts 22°C
Paz 20°C

Nefer’den anlamlı paylaşım! Taraftara sağduyu çağrısı

Nefer’den anlamlı paylaşım! Taraftara sağduyu çağrısı
1 Şubat 2023 16:51
A+
A-

Eskişehirspor taraftar grubu Nefer, TFF 3. Lig’in 21. haftasında oynayacağı Yeni Altındağ Belediyespor maçı öncesi Göztepe taraftarı ile muhtemel karşılaşma konusunda sağduyulu davranılması çağrısında bulundu.
Nefer’in sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, Eskişehirspor’un maçı ile aynı gün Gençlerbirliği-Göztepe maçının yapılacağı, İzmir’den yola çıkan Göztepe taraftarı ile yolda karşılaşma ihtimallerinin bulunması nedeniyle tarafların birbirine sağduyulu davranması gerektiği ifade edildi. Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

“Haftasonu Ankara’da Osmanlı Stadyumu’nda Hacettepe maçına deplasmana gideceğiz. Aynı gün aynı ilçede Gençlerbirliği Göztepe maçı da oynanacak ve İzmir’den çok sayıda Göztepe tribünlerinden arma sevdalısı bu maç için yola çıkacak. Bizlerde Eskişehir’den yola çıktığımızda yolda karşılaşmamız olası bir ihtimaldir. Göztepeli arma sevdalılarının sevdalarının bu şartlarda peşinden gittikleri binlerce kilometre emeğe saygımız olduğunu sadece Göztepe değil tüm arma sevdalılarının aynı zorluklarla tribün kovaladıklarını biliyoruz. Son yıllarda deplasman yolunda karşı karşıya gelen tribünlerin birbirine olan saldırgan tutumunu tasvip etmediğimizi ve yanlış bulduğumuzun bilinmesini istiyoruz. Hepimiz farklı renklerin ortak davasını yaşayan tribün çocuklarıyız. Bizler bu bilinçle ve herkesin verdiği emeğe saygıyla yolda kalan veya yolda denk geldiğimiz Göztepeli arma sevdalısı arkadaşlarımızın bir ihtiyacı varsa yardımcı olacak, tesislerde denk geldiğimizde ellerini sıkacağız. Bu kar kış yollarda kendimiz gibi armasının peşinden koşan tüm tribün çocuklarına ihtiyaç halinde yardımcı olacağız. Bizler Eskişehir halkına ve Eskişehirspor tribünlerine yakışır şekilde sorumluluk alacağız.”

Öte yandan Eskişehirspor ve Göztepe, 2017 yılında Antalya’da TFF 1. Lig Play-off finalinde karşı karşıya gelmiş, maça taraftar olayları damga vurmuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.