Dolar 32,5067
Euro 34,5896
Altın 2.498,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 25°C
Az Bulutlu
Eskişehir
25°C
Az Bulutlu
Çar 24°C
Per 22°C
Cum 15°C
Cts 19°C

O İLÇEDE TÜM MÜZELER ÜCRETSİZ

O İLÇEDE TÜM MÜZELER ÜCRETSİZ
8 Temmuz 2022 14:08
A+
A-

Tarihi dokusu ve güzellikleriyle yerli ve yabancı turistlerin odak noktası olan Sivrihisar’da bayram boyunca tüm müzeler açık olacak ve ücretsiz bir şekilde hizmet etmeye devam edecek.
Dünyanın Merkezi Sivrihisar da Kurban Bayramı tatilini değerlendirmek isteyen vatandaşlar için tüm müzeler açık olacak. Kurban Bayramının 1.günü 9 Temmuz Cumartesi günü haricinde Bayramın 2.gününden itibaren Sivrihisar’da yer alan müzeler ücretsiz olarak hizmet etmeye devam edecek. Kurban Bayramı tatilini Sivrihisar’da değerlendirmek isteyen vatandaşlar, Türkiye’nin İlk Açık Hava Heykel Müzesini, Atatürk’ün Ankara dışında Bakanlar kurulunu toplayarak Kurtuluş Savaşı’nın temellerinin atıldığı tarihi Zaimağa Konağını, Nasreddin Hoca Kültür Evi’ni, Saat Kulesi ve Seyir Terasını, Ermeni Kilisesi’ni ücretsiz bir şekilde ziyaret etme şansı bularak tarihe yolculuk yapma şansı bulacaklar. Ayrıca Sivrihisar’ın yöresel lezzetleri ve tatlarını da tatma şansı bulacaklar.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.