Dolar 32,3454
Euro 34,7636
Altın 2.392,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 16°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 15°C
Paz 18°C
Pts 21°C
Sal 24°C

Odunpazarı ekipleri kar yağışına hazır

Odunpazarı ekipleri kar yağışına hazır
22 Aralık 2022 16:37
A+
A-

Odunpazarı Belediyesi, olumsuz hava koşulları ve kar yağışına karşı tüm önlemlerini aldı.
Donanımlı ekip ve ekipmanları ile oluşturulan karla mücadele ekibi, vatandaşların mağduriyet yaşamaması ve herhangi bir olumsuz durumun yaşanmaması için süreç boyunca ilçe genelinde 7 gün 24 saat kar ve buzla mücadele için görev yapacak.
Odunpazarı Bölgesi merkezi ve kırsalda yaklaşık 102 personel, 17 kar küreme aracı, 7 tuzlama aracı, 5 hem küreme hem tuzlama aracı ve 10 kamyon ile kış boyunca olumsuz hava koşullarına karşı mücadele edecek olan Odunpazarı Belediyesi, 750 ton tuz ile buzlanmayı önlemeye çalışacak. İhtiyaç olduğunda araç ve personel sayısı ise arttırılacak.
Odunpazarı halkına hizmete hazır olduğunu kaydeden Belediye yetkilileri, ekiplerin vardiyalı olarak çalışacaklarını duyurdu. Karla mücadele çalışmalarının Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yürütüleceğini belirten yetkililer, gerekli durumlar halinde Kırsal Hizmetler, Park ve Bahçeler, Temizlik İşleri ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüklerinin çalışmalara destek vereceğini söyledi. Karla mücadele ve buzlanmayı önleme konusunda vatandaşlardan da destek beklediklerini ifade eden yetkililer, vatandaşların kış boyunca olumsuz durumları 444 26 00 numaralı Halk Masası telefonundan kendilerine iletebileceklerini hatırlattı. Yetkililer, Odunpazarı Belediyesi’nin sosyal medya hesapları üzerinden de talep ve şikâyetlerin toplanacağını belirtti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.