Dolar 32,3732
Euro 34,9930
Altın 2.325,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 26°C
Az Bulutlu
Eskişehir
26°C
Az Bulutlu
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 28°C
Sal 21°C

Onur Arı’dan iddialı sözler

Onur Arı’dan iddialı sözler
23 Kasım 2020 19:07
A+
A-

Adana’ya kazanmak için gideceğiz
Onur Arı, “Futbola 11 yıl önce Eskişehirspor alt yapısında başladım. Biz ailecek Eskişehirsporluyuz. Abim ben çok küçükken Eskişehirspor altyapısında oynuyordu. Ben 8 yaşındayken beni seçmelere götürdü. Futbolu o zaman da çok seviyordum. Yasin Söğüt ve Ahmet Karaçöl hocalarımız beni beğendi ve Eskişehirspor’un kapısından girmiş oldum. Altyapının tüm yaş gruplarında forma giydim. Bu seneye kadar da bu durum böyle devam etti. Mustafa Özer hocamız beni A takım antrenmanlarına dahil etmişti. Ama maçlarda oynamamıştım. Daha sonra İlhan Var hocamız göreve geldi. Antrenmanlara çağırdı. Profesyonel yapılmam için talimat vermiş. İmzayı attım ertesi gün maça çıktım. İlk maçım Samsunspor maçıydı. İlhan hocamız o maçta da beni sonradan oyuna dahil etti ve sevdalısı olduğum takımın bir oyuncusu olarak sahada yer aldım.
İlk golümü Cizrespor maçında attım. Oyuna sonradan dahil olmuştum. Melih Nezir atılan uzun topu kafa vuruşu ile önüme indirdi. Ben de önüme aldım. Ceza sahasına girdim. Sert bir vuruşla topu ağlara gönderdim. İlk golümü attığım için çok mutluydum. Hayallerimden birisi gerçekleşti. İlhan hocamız maçı çevireceğimize inanıyordu. Saldırın demişti. 2-0’dan maçı çevirmeyi başardık ve uzatmalara gitmeden maçı kazanmayı başardık. Bu galibiyet camiamıza olumlu havanın oluşmasını sağladı. Ankara Keçiörengücü maçında da bu havayı devam ettirdik. Keşke o maçı da kazanabilseydik. Mücadelemizi verdik. Denedik ama sahadan 1 puan ile ayrıldık.
İlhan Var hocamız ile çalıştığım çok şanslıyım. Gençlere cidden çok önem veriyorlar. Bize değerli olduğumuzu hissettiriyorlar. Çok iyi bir ekibi var. Antrenman sistemlerini çok beğeniyorum. Profesyonel kariyerimin ilk hocası. Ön görüleri çok iyi olan bir antrenör. Maçtan önce bizi çok konuda uyarıyor. Bizi uyardığı her konu saha içerisinde karşımıza çıkıyor. Nelere dikkat etmemiz konusunda bizi çok iyi yönlendiriyor. Kendisinin bize anlattıklarını saha içerisine ne kadar yansıtırsak, o kadar başarılı oluruz diye düşünüyorum.
Takımda gerçekten çok iyi bir arkadaşlık ortamı var. Ben daha çok Arda Okumuş ve Yiğit Utku Gök ile daha çok vakit geçiriyorum. En iyi arkadaşlarım onlar. Takım içerisinde herkes birbirine çok iyi davranıyor. Herkesin yüzü gülüyor. Takım halinde futbol oynamaya çalışıyoruz. Hep beraber hareket etmeye çalışıyoruz.
Adana Demirspor bu ligin şampiyonluk adaylarından birisi. Zorlu bir karantina süreci geçirdiler ama bu durum bizi ilgilendirmiyor. Biz sahaya maçı kazanmak için çıkacağız. Adana deplasmanları her zaman zordur. Bunun bilinci ile maça hazırlanıyoruz. Eskişehirspor camiasına bir galibiyet hediye etmek istiyoruz. Tüm mücadelemiz ve çabalarımız da bunun doğrultusunda olacak. Gol atmayı elbette çok isterim. Ama benim gol atmamdan ziyade takımın kazanması çok daha önemli.
Hedefimiz belli. Ligde kalmak istiyoruz. Saha içerisinde rakiplerimizle kora kor mücadele ediyoruz. Ufak detaylar nedeniyle maçlar kaybettik. Biz de maçlar kazanabiliriz. Biraz daha tecrübe kazanıp, iyi skorlar alabilirsek ben rahatlıkla ligde kalabileceğimizi düşünüyorum.
Altyapıda birçok mevkide görev yaptım. Orijinal mevkiim elbette forvet. Ama altyapılarda hocalarım beni stoper ve forvet arkası olarak da oynattı.
Kariyerimde önemli hedeflerim var. İlk hedefim Eskişehirspor ilk 11’de düzenli forma giymek. Daha sonra Eskişehirspor ile başarılar yakalamak. Eskişehirspor formasıyla birgün şampiyonluk yaşamak isterim. Eskişehirspor formasıyla Süper Lig’de forma giymek isterim. İnşallah bunları da çok çalışarak başaracağız. En büyük hayalim İtalya ve İngiltere liglerine transfer olarak, o liglerde forma giymek. Özellikle bir İtalyan kulübünde forma giymeyi çok isterim.
Öncelikle ben de koyu bir Eskişehirspor taraftarıyım. Yıllarca o tribünlerde maçlar takip ettik. Elimden geldiğince maç kaçırmamaya çalıştım. Eskişehirspor taraftarlarının önünde maça çıkacağım, onların önünde atacağım gollerin hayallerini kuruyorum. Koyu Eskişehirsporlu bir ailenin çocuğuyum. Gözümü açtığımda Eskişehirspor vardı. Hala da hayatımın en büyük önceliklerinden birisi Eskişehirspor. Gönül verdiğim takımın formasını giymek de bence inanılmaz bir duygu. Gurur verici. Eskişehirspor taraftarları bu takımın her zaman arkasında. Onları zaten tüm Türkiye tanıyor.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.