Dolar 32,3635
Euro 34,9543
Altın 2.325,43
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 25°C
Az Bulutlu
Eskişehir
25°C
Az Bulutlu
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 27°C
Sal 18°C

SEV’de 22.Yıl Gururu

SEV’de 22.Yıl Gururu
2 Şubat 2022 15:27
A+
A-

2000 yılından bu yana başladığımız ve halen devam etmekte olan “Sivrihisarlı BAŞARILI Üniversite Öğrencilerine” verilen karşılıksız BURS yardımının 22. Yılına ulaşmanın;onurunu ve mutluluğunu yaşamaktayız.

SEV olarak 2021-2022 eğitim öğretim yılı dahil olmak üzere 1743 genç kardeşimizin yararlandığı Burs etkinliğinin tek kaynağı, eğitimin önemine inanan gelecek nesillere ışık tutan onlara hayat yolculuğunda destek olan; duyarlı hayırsever hemşerilerimiz dir.
Yüzlerce öğrencilerimizin eğitimine katkıda bulunan hayır sahiplerini en içten dileklerimizle kutlar, minnetimizi bir borç biliriz.

Ayrıca çok sayıda hayırsever vakıf üyemiz, vefat eden yakınları adına da yardımda bulunarak onların mirasını manen yaşamaktadırlar.
Burs desteği veren bazı hemşerilerimiz de vakıf üyesi olmadan bu desteği vermektedirler.

Vakfımızdan daha önce burs alan eski bursiyerlerimizde genç öğrenci kardeşlerini unutmayıp burs yardımında bulunması da çok asil, örnek bir davranıştır.

Burs yardımından sadece öğrencilerimiz değil, onların aileleri, vakfımız yönetimi ve ilgilenen tüm eğitim gönüllüleri de bu manevi zenginlik tatmaktalar.
Bu vesileyle, eğitim ve yardımlaşmanın önemine inanan tüm hayırsever hemşerilerimize teşekkür ediyoruz.

Bu yıl bir ilk yaparak SEV Muzaffer Demir Anadolu lisesinde okuyan BAŞARILI lise öğrencilerine burs vermeye başladık.2022-2023 eğitim öğretim yılında Sivrihisar’daki diğer okullarda da bu projemizi yaygınlaştırmak amacındayız. Kriterimiz 85 not ort.ve üzeri BAŞARILI öğrencilerimizdir.13 öğrencimiz ile bu yıl başladığımız lise bursundan yararlananların ;9 kız öğrencimiz 4 erkek öğrencimizdir.
2021-2022 yılında üniversite eğitim gören öğrencilerimiz ülkemizin 30 farklı şehrinde eğitim görmektedirler. Ağırlıklı burs verdiğimiz öğrencilerimiz kız öğrencilerimizdir.
Amacımız bu yolda daha çok öğrencimize burs vermek ve onları en güzel yerlerde görmenin tarif edilemez mutluluğunu beraber yaşamaktır.
Eğitimin önemine bilen hayrın,yardımseverliğin ve dayanışmanın binlerce gencin hayatına dokunmanın ne kadar önemli olduğuna inanan hemşerilerimizi derneğimize üye olsun ya da olmasın destek vermeye çağırıyoruz.
Sayısız öğrencimizin elinden tutan,eğitim hayatlarına katkıda bulunan, gönül insanlarına teşekkürü bir borç bilir.

En içten kalbi duygularımızla kutlarız.2022 yılınu sev olarak büyüme yılı ilan ettik. Büyüme yılımızda her üyemizde yeni bir üye kazanımı rica ediyoruz.

Mustafa Kemal Atatürk’ün yolunda “Hayatta en hakiki mürşit ilimdir “felsefesi ile “Eğitime yapılan yatırım,geleceğe yapılan en iyi yatırımdır”insan olmak için değil olabileceğimiz en iyi insan olabilmek adına

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.