Dolar 32,3767
Euro 34,9830
Altın 2.326,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 26°C
Az Bulutlu
Eskişehir
26°C
Az Bulutlu
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 28°C
Sal 21°C

Yeni Vali Ayyıldız, Eskişehirlileri heyecanlandırdı

Yeni Vali Ayyıldız, Eskişehirlileri heyecanlandırdı
23 Haziran 2020 01:02
A+
A-

Yayınlanan son Valiler Kararnamesiyle Eskişehir Valisi olan Erol Ayyıldız, basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Resmi Gazete’de yayımlanan Valilik Kararnamesi ile 41 ilin valisi değişti. Bu kapsamda Eskişehir’in yeni valisi ise Erol Ayyıldız oldu. Vali Erol Ayyıldız, bugün sabah saatlerinde göreve başlaması münasebetiyle basın mensuplarını makamında ağırladı. Sohbet havasında geçen toplantıda basın mensuplarına açıklamalarda da bulunan Vali Ayyıldız, Eskişehir’e hizmet edeceği için oldukça mutlu olduğunu belirtti. Valilik kapılarının vatandaşlara sürekli olarak açık kalacağını ifade eden Ayyıldız, “Eskişehir’e hizmet etmeyi mukaddes bir yük ve dolayısıyla bir ibadet kabul ediyoruz. Bu anlamda Rabbim kendine ve milletimize hizmet etmeyi bize nasip etsin. En güzel şekilde de bunu yerine getirelim diyoruz. Bunu da bir nevi hudut borcu olarak görüyoruz. Bismillah diyerek de görevimize başlıyoruz. Rabbim bizleri ve bizleri sevenleri utandırmasın. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

“Eskişehirspor’un Süper Lig’de olması önceliklerimizin en başında”

Vali Erol Ayyıldız, düzenlenen toplantıda basın mensuplarının Eskişehirspor hakkındaki sorularını da yanıtladı. Eskişehirspor’u Süper Lig’de görmek için üzerine ne düşüyorsa yapacağını söyleyen Ayyıldız, “Ben her şeyden önce futbol oynayan birisiyim. Bizim amacımız en kısa zamanda Eskişehirspor’u Süper Lig’de görmek. Bize bu konuda ne düşüyorsa samimiyetle o yükün altına girer ve gücümüzün son damlasına kadar veririz. Bir futbol sever ve onu oynayan kişi olarak Süper Lig’de Eskişehirspor’un olması önceliklerimizin en başında. O konuda zaten biraz burukluk da vardı. İnşallah bizim zamanımızda Eskişehirspor’u Süper Lig’de ve hatta yurt dışında ülkemizi temsil eden bir durumda görebileceğimize inanıyorum” şeklinde konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.