Dilan Polat duyurdu! Koruması silahlı saldırıda yaralandı

Sosyal medya fenomeni Dilan Polat’ın koruması silahlı saldırıya uğradı. Saldırıda bacağından yaralanan korumanın durumunun iyi olduğu öğrenilirken, polis kaçan iki şüphelinin peşine düştü. Dilan Polat yaptığı paylaşımda “Korumam Silahlı saldırıya uğradı. Hayatı tehlikesi yok, söyleyecek çok şey var söyleyemiyorum” dedi.
Sosyal medya fenomeni Dilan Polat’ın koruması Alper Ş., Polat’ın tedavi gördüğü Ümraniye’deki hastane çıkışında silahlı saldırıya uğradı. 3 yerinden yaralanan korumanın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, olayda iki saldırganın hastane çıkışında ateş edip kaçtığı tespit edildi. Bölgede olay yeri inceleme çalışması yapan polis ekipleri, saldırganın yakalanması için çalışma başlattı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Şüphelileri yakalama çalışmaları devam ederken, Dilan Polat yaptığı paylaşımda; “yatış yaptığım hastanenin hemen yan tarafında korumam Alper Silahlı saldırıya uğradı. Hayatı tehlikesi yok, çok şükür söyleyecek çok şey var söyleyemiyorum” notunu düştü.
Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.