Dolar 43,8290
Euro 51,6962
Altın 7.183,04
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 15°C
Az Bulutlu
Eskişehir
15°C
Az Bulutlu
Cts 12°C
Paz 4°C
Pts 5°C
Sal 10°C

Bakan Uraloğlu, Mihalgazi’de Başkan Güneş’i ziyaret etti

Bakan Uraloğlu, Mihalgazi’de Başkan Güneş’i ziyaret etti
21 Şubat 2026 21:57
A+
A-

Çeşitli programlara katılmak üzere Eskişehir’e gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Vali Dr. Erdinç Yılmaz’ı makamında ziyaret etti.
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nu Vali Erdinç Yılmaz, protokol üyeleri ve Vali Yardımcıları tarafından karşılandı. Ziyaret anısına Valilik Şeref Defterini imzalayan Bakan Uraloğlu, Eskişehir’de bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti ileten Vali Yılmaz ise, Uraloğlu’nu Eskişehir’de görmekten ve ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyduklarını söyledi.
Bakan Uraloğlu, daha sonra AK Parti Eskişehir İl Başkanlığı’na ziyaret gerçekleştirdi. AK Parti İl Başkanı Gürhan Albayrak ile bir araya gelen Bakan Uraloğlu, kentteki projeler ve çalışmalarla ilgili bilgi aldı.
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, son ziyaretini Mihalgazi Belediye Başkanı Zeynep Güneş’e gerçekleştirdi. Ziyarete ilişkin paylaşım yapan Uraloğlu, “Mihalgazi Belediye Başkanımız Sayın Zeynep Güneş’i ziyaret ettik. Mihalgazi’mizin gelişimine değer katacak projelerimizi ve ilçemize olan desteklerimizi istişare ettik. Eskişehir-Sakarıılıca-Mihalgazi yolunu en kısa sürede bitirip milletimizin hizmetine açacağız. Mihalgazi’nin gelişimi için çalışmalarımızı var gücümüzle sürdüreceğiz.” notunu düştü.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.