Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 16°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 15°C
Paz 18°C
Pts 21°C
Sal 23°C

Eskişehir’de polis ve jandarma trafik ekiplerinden servislere sıkı denetim

Eskişehir’de polis ve jandarma trafik ekiplerinden servislere sıkı denetim
16 Eylül 2023 19:55
A+
A-

Yeni eğitim-öğretim yılının başlaması ile birlikte Eskişehir’de trafik ekiplerinin okul servisi denetimleri hız kazandı. Yapılan denetimlerde çeşitli kusurları bulunan servis sürücülerine ceza yağdı.
Eskişehir’de yeni eğitim öğretim yılı döneminin başlamasıyla birlikte okul çevrelerinde huzur ve güvenliği sağlama amacıyla denetimler yapıldı. İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipler tarafından okul çevrelerinde ve öğrenci servislerinde denetimler gerçekleştirildi. Denetimlerde kişilerin Genel Bilgi Tarama sorgulaması yapıldı. Şüpheli araçlar kontrol edildi ve trafik akışı yönlendirildi.

Mevcut huzur ve güven ortamının devamının sağlanması, çocuk ve gençlerimizin özellikle başta narkotik ve asayiş suçlarından uzak tutulması ve korunması, eğitim ve öğretimin güvenli bir ortamda sürdürülmesi amacıyla ilimiz genelinde denetim faaliyetleri başlatıldı.

İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından internet kafeler, oyun salonları, marketler, kıraathaneler, tek dal sigara satılabileceği öngörülen yerler ve dilenen/dilendirilen çocukların denetlenmesine yönelik yapılan uygulama neticesinde aranması olan 2 şahıs hakkında gerekli işlemler yapılmıştır. 535 şahıs sorgulanmış, 50 işyeri, 49 araç, 397 servis denetlenmiştir. Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekiplerince 12 araca toplamda 12 bin 911 TL idari para cezası uygulanmıştır.

Eskişehir İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından sorumluluk alanındaki okullarda trafik ve asayiş uygulaması kapsamında yapılan denetimlerde ise 70 okul servis aracı ile 77 okulun çevresi güvenlik önlemleriyle kontrol edildi. Ayrıca denetimlerde aranan 2 kişi yakalandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.