Dolar 32,5247
Euro 34,9024
Altın 2.442,33
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 19°C
Az Bulutlu
Eskişehir
19°C
Az Bulutlu
Pts 22°C
Sal 18°C
Çar 19°C
Per 18°C

120 kadının bisiklet kullanma sevinci

120 kadının bisiklet kullanma sevinci
2 Ağustos 2023 13:37
A+
A-

Tepebaşı Belediyesi’nin “Pedallayan Kadınlar” projesine katılan 120 kadın, eğitmenler gözetiminde ve önlemler eşliğinde bisiklet kullanmayı öğrendi.

Tepebaşı Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen “Pedallayan Kadınlar” projesi de kadın vatandaşların yoğun ilgisi ile düzenlendi. Zincir Kıran Kadınlar Derneği iş birliği ile başlatılan proje ile katılımcı kadınlar, hava şartlarına bağlı olarak açık ve kapalı alanlarda bisiklet kullanmayı önce teorik ardından da pratik olarak öğrendi. Eğitimlerde katılımcı kadınlara gönüllü bisiklet eğitmenleri eşlik ederken, kask, dizlik gibi koruyucu ekipmanlar da kullanıldı.

Bol bol pratik yaparak bisiklet kullanmayı öğrenen 120 kadın, projeden memnun kaldıklarını belirterek Tepebaşı Belediyesi’ne teşekkür etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.