Dolar 32,3003
Euro 34,9829
Altın 2.444,13
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 18°C
Az Bulutlu
Eskişehir
18°C
Az Bulutlu
Çar 20°C
Per 26°C
Cum 25°C
Cts 25°C

30 Ağustos gecesi Fener Alayı ile aydınlanacak

30 Ağustos gecesi Fener Alayı ile aydınlanacak
29 Ağustos 2023 12:45
A+
A-

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 101. yılı kutlamaları kapsamında Porsuk Çayı’nda Fener Alayı düzenleyecek.

Türk tarihinin en önemli ve anlamlı zaferlerinden biri olan 30 Ağustos, Eskişehir’de yine büyük bir coşku ile kutlanacak. 30 Ağustos’un 101. yılında Zafer Bayramı’na yakışacak kutlamalar sabah 09.00’da Vilayet Meydanı’nda Atatürk Anıtı’na sunulacak çelenk ile başlayacak.

10.30’da Atatürk Bulvarı’nda geçit töreni ile devam edecek etkinlikler gün boyu sürecek. Kutlamaların akşam bölümünde ise Porsuk Çayı’nda her yıl Eskişehirlilerin büyük ilgi gösterdiği “Fener Alayı” geçişi düzenlenecek.

Köprübaşı mevkiinde 20.30’da başlayacak olan Fener Alayı, 30 Ağustos Zafer Bayramı gecesinde coşkuyu zirveye taşıyacak.

Büyükşehir Belediyesi yetkilileri Fener Alayı’na tüm Eskişehirlileri davet ederken bayram sebebiyle 30 Ağustos’ta şehitlik otoparkı ve cadde üzeri otoparkların da ücretsiz olacağını belirttiler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.