Dolar 45,5447
Euro 53,0655
Altın 6.675,87
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 24°C
Parçalı Bulutlu
Eskişehir
24°C
Parçalı Bulutlu
Per 20°C
Cum 18°C
Cts 22°C
Paz 22°C

7 yeni işletmeye ‘Mavi Bayrak’ takdim edildi

7 yeni işletmeye ‘Mavi Bayrak’ takdim edildi
15 Mayıs 2026 21:42
A+
A-

Tepebaşı Belediyesi Mavi Bayrak uygulamasına katılmaya hak kazanan 7 yeni işletmeye Mavi Bayrakları takdim edildi. Uygulamaya dahil olan işletme sayısı 44’e ulaştı.
Tepebaşı Belediyesi, benimsediği Sürdürülebilir Kalkınma Amaçlarından üçüncüsü olan; “Sağlık ve Kaliteli Yaşam” amacı doğrultusunda yürütülen Tepebaşı Mavi Bayrak Uygulaması kapsamında faaliyetlerini sürdürüyor. Mavi Bayrak Uygulaması ile kalite ve hijyen konusunda kent halkına sağlıklı bir ortam sunulması hedefleniyor. Farklı uzmanlık alanları olan sivil toplum kuruluşlarıyla 2000 yılından bu yana uygulanan Tepebaşı Mavi Bayraklı İşletmeler uygulamasına müracaat eden 7 işletme daha Mavi Bayrak almaya hak kazandı.
İşletmeleri ziyaret eden Tepebaşı Belediyesi yetkilileri işletmecileri tebrik ederek Mavi Bayraklarını teslim etti. Mavi Bayraklı İşletme sayısı bölge genelinde 44’e ulaşmış oldu.
Düzenli kontrol çalışması yapılıyor
Mavi Bayrak uygulaması kapsamında işletmeler; hijyen, kalite yönetimi, çevreci kriterlere uyum çerçevesinde tüketici haklarına saygı duyarak müşteri odaklı hizmet gerçekleştiriyor. Tepebaşı Bölgesinde yaşayan vatandaşlara sağlıklı ve hijyenik koşullarda hizmet sunan Tepebaşı Mavi Bayraklı işletmeler, her yıl Tepebaşı Belediyesi önderliğinde Eskişehir Lokantacılar Odası, Eskişehir Ticaret Odası ile Eskişehir Berberler ve Kuaförler Odası temsilcilerinden oluşan denetim heyeti tarafından düzenli olarak kontrol ediliyor.
Tepebaşı Belediyesi yetkilileri, Mavi Bayrak başvurularının Tepebaşı Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü’ne, 0 (222) 211 40 00 / 3085-3324 numaralı telefondan yapılabildiğini iletti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.