Dolar 32,5463
Euro 34,8430
Altın 2.435,06
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 27°C
Az Bulutlu
Eskişehir
27°C
Az Bulutlu
Per 22°C
Cum 25°C
Cts 22°C
Paz 21°C

Afetzede çocuklar Anadolu Üniversitesi’nin kampüsünü gezdi

Afetzede çocuklar Anadolu Üniversitesi’nin kampüsünü gezdi
5 Nisan 2023 15:57
A+
A-

Anadolu Üniversitesi Çocuk Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezi, düzenledikleri sosyal sorumluluk programları ile şehrimize gelen afetzede çocuklara destek olmaya devam ediyor. Bu kapsamda etkinlikler “Anadolu Üniversitesi Yunus Emre Kampüsü” turu ile başladı.

Anadolu Üniversitesi Eğitim Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Bahtiyar Eraslan Çapan tarafından kampüs turu öncesinde Afetzede Çocuklar için Sosyal Sorumluluk Programı yürütücülerine özel seminer verildi. Anadolu Üniversitesi Turizm Fakültesi öğretim üyesi Dr. Öğr. Üyesi Aysel Kaya’nın koordinatörlüğünde Yükseköğretim Kurumları Sınavına girecek olan ortaöğretim öğrencilerine kampüs rehberi eşliğinde Anadolu Üniversitesi kampüsünde yer alan fakülte ve yüksekokullar, kütüphane, yemekhane, öğrenci kulüpleri ve spor olanakları gibi eğitim-öğretim ve sosyal yaşam hakkında bilgi verildi. Kampüs turuna öğrencilerin yanı sıra aileler de katılırken katılımcılar hem Anadolu Üniversitesi kampüsünü tanımaktan hem de üniversite tercihlerinde fikir sahibi olmaktan memnun olduklarını belirtti.

Anadolu Üniversitesi Çocuk Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Hüseyin Bahadır Yanık, Türk Dünyası Uygulama ve Araştırma Merkezi’nde ve Anadolu Üniversitesi kampüsünde düzenli olarak yapılacak resim, seramik, oyun, müzik, spor, gastronomi, kodlama, İngilizce, matematik ve okuma atölyeleri gibi etkinliklerle afetzede çocuklara destek vermeye devam edeceklerini belirtti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.