Dolar 32,5696
Euro 34,9457
Altın 2.426,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 27°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
27°C
Hafif Yağmurlu
Per 23°C
Cum 25°C
Cts 21°C
Paz 19°C

Kazım Kurt’tan esnaf ziyareti

Kazım Kurt’tan esnaf ziyareti
27 Şubat 2024 18:45
A+
A-

Odunpazarı Belediye Başkanı ve CHP’nin Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Kazım Kurt, İstiklal Mahallesinde esnafı ziyaret etti. Esnafın derdini, yaşadığı sorunları dinledi. Ziyaretin gündemi ise yerel seçimler, ekonomik kriz ve vatandaşın düşen alım gücü oldu.

Odunpazarı Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Kazım Kurt, Odunpazarı esnafı ile bir araya gelmeye devam ediyor. Son olarak İstiklal Mahallesi Demirciler Sokak’ta bulunan esnafı ziyaret eden Başkan Kurt, esnafla çay içip sohbet etti, esnafın derdini dinledi. Esnafa hayırlı işler temennisinde bulundu. Demirciler Sokak’ta tek tek işyerlerine giren, kahvehaneleri, berberleri ve eczaneleri gezen Başka Kurt, esnafın ve vatandaşın derdini dinledi. Adeta bir dokunup, bin ah işiten Başkan Kurt, 31 Mart Yerel Seçimleri için esnaftan destek istedi.

Esnafın da vatandaşın da en büyük derdinin ülkede yaşanan derin ekonomik kriz olduğunu söyleyen Başkan Kurt, “Olmayan parayla, vatandaş da esnaf da ne yapsın? Yüklü gelen elektik, doğalgaz faturaları esnafın belini iyice bükmüş. Ekonomik krizin de zamların da tek bir nedeni var, o da Türkiye’nin yanlış ekonomi politikası. Bütün sorunların altında da Türkiye’nin kötü yönetilmesi yatıyor. 31 Mart, hükümeti uyarmak, hükümeti frenlemek ve yanlış politikalarını engellemek ve iktidarı uyarmak için önemli bir gün” dedi.
Demirciler Sokağı gezen Başkan Kurt’a esnaf ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.