Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 20°C
Az Bulutlu
Eskişehir
20°C
Az Bulutlu
Paz 21°C
Pts 27°C
Sal 29°C
Çar 24°C

Ahmet Ataç Kızılcaören ve Boyacıoğlu’nda yağmur duasında

Ahmet Ataç Kızılcaören ve Boyacıoğlu’nda yağmur duasında
22 Mayıs 2023 18:52
A+
A-

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç Kızılcaören ve Boyacıoğlu mahallelerinde yağmur ve şükür duası etkinliklerine katılarak vatandaşlar ile buluştu.
Başkan Ataç Kızılcaören ve Boyacıoğlu mahallelerindeki yağmur ve şükür duasına katılarak vatandaşlar ile buluştu. Ziyaretlerinde kırsal mahalle sakinleri ile selamlaşarak sohbet eden Başkan Ataç, vatandaşlar ile bol bol hatıra fotoğrafı da çektirdi. Başkan Ataç, “Kırsal mahallelerimiz, eski ismiyle köylerimiz bizim için çok değerli. Üreticilerimiz de zor günlerden geçiyor. O yüzden yağmur ve bereket için yapılan bu etkinlikler çok önemli. Biz de vatandaşlarımız ile bir araya geldik. Bereket için edilen dualara ortak olduğumuz için mutluyuz. Önümüzdeki sürecin her zamankinden daha bolluk içinde, bereketli olacağına inanıyorum” diye konuştu.

Başkan Ataç’a ziyaretlerinde Tepebaşı Belediye Meclis Üyesi Hasan Tutucu ve mahalle muhtarları eşlik etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.