Dolar 32,5532
Euro 34,9466
Altın 2.422,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 27°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
27°C
Hafif Yağmurlu
Per 23°C
Cum 25°C
Cts 21°C
Paz 19°C

Ahmet Ataç Tepebaşı parklarını yerinde inceledi

Ahmet Ataç Tepebaşı parklarını yerinde inceledi
10 Temmuz 2023 19:48
A+
A-

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Tepebaşı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yenileme çalışmaları tamamlanma aşamasına gelen Şehit Piyade Üsteğmen Onur İlkhan Parkı’nda incelemelerde bulundu.

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Batıkent Mahallesi’nde bulunan ve yenileme çalışmaları tamamlanma aşamasına gelen Şehit Piyade Üsteğmen Onur İlkhan Parkı’nı yerinde inceledi.

Batıkent Mahallesi Gerekli Sokak-Çevre Yolu-Liman Caddesi arasında kalan 15.000 metrekarelik parkı gezen Başkan Ataç, Park ve Bahçeler Müdürlüğü yetkililerinden yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

İncelemenin ardından bir değerlendirmede bulunan Başkan Ataç, “Tepebaşı’nda halkımız için bir mola yeri, soluklanma noktası işlevi gören parklarımızı önemsiyoruz. Yeşil alan oranları ile zaten başarılı bir seviyede bulunan ilçemize yeni parklar yaparken, mevcut parklarımızı da yenilemeye devam ediyoruz. Tamamlanma aşamasına gelen çalışmalar ile parkımız yenilendikten sonra donanımlı bir hale gelecek ve vatandaşlarımızın sağlık içinde vakit geçirecekleri alanlar olacak. Emeği geçen çalışma arkadaşlarıma şimdiden teşekkür ediyorum, Batıkent’e ve Tepebaşı’na hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

Yeni alanlar oluşturuluyor

Yenileme çalışmaları kapsamında 153 metrekarelik alana çocuklar için yeni bir aktivite alanı yapılırken, yetişkinlerin fiziksel faaliyetlerde bulunabilmesi amacıyla kondisyon aletleri, vatandaşların parklarda keyifli zaman geçirebilmeleri için piknik masaları eklenirken parkın tüm sulama, aydınlatma tesisatı ve çim alanları da yenileniyor.

Yenileme çalışmalarının sona geldiği parktaki incelemede Başkan Ataç’a Başkan Yardımcısı Nuray Çayır da eşlik etti.

ETİKETLER: , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.