Dolar 32,5568
Euro 34,9352
Altın 2.426,52
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 27°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
27°C
Hafif Yağmurlu
Per 23°C
Cum 25°C
Cts 21°C
Paz 19°C

AK Partili adaylar gençlerin sorunlarını dinledi

AK Partili adaylar gençlerin sorunlarını dinledi
2 Mart 2024 23:53
A+
A-

AK Parti’nin belediye başkan adayları Nebi Hatipoğlu, Özkan Alp ve Hamid Yüzügüllü ‘Gençler Kararını Veriyor’ etkinliğine katıldı.
Akil Gençler Platformu tarafından ‘Gençler Kararını Veriyor’ etkinliği düzenlendi. Etkinliğe AK Parti Eskişehir Milletvekili Ayşen Gürcan, Eslişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu, Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Özkan Alp ve Tepebaşı Belediye Başkan Adayı Hamid Yüzügüllü katıldı.

Etkinlik ile gençlerle bir araya gelme fırsatı bulan adaylar, gençlerin sorun ve isteklerini dinledi. Etkinlikle ilgili açıklama yapan Özkan Alp, “Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizle bir araya gelmek, onların sorunlarını ve isteklerini dinlemek, hayallerine ortak olup her daim onların yanında olduğumuzu hissettirmek bizim için çok önemli. Akil Gençler Genel Başkanı Delil Ateş ve değerli üyelerine göstermiş oldukları destek, ilgi ve samimi misafirperverlikleri için çok teşekkür ediyorum. Daha iyi bir gelecek, daha iyi bir Eskişehir için hazırız kararlıyız” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.