Dolar 32,5511
Euro 34,9436
Altın 2.423,38
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 27°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
27°C
Hafif Yağmurlu
Per 23°C
Cum 25°C
Cts 21°C
Paz 19°C

Akaryakıt indirimleri sürücüleri sevindirdi

Akaryakıt indirimleri sürücüleri sevindirdi
8 Aralık 2023 22:20
A+
A-

Akaryakıt fiyatlarında peş peşe gelen indirimler sonrası benzin ve motorin fiyatları 35 Lira seviyelerine kadar geriledi.
 Brent petrol ve dolar kurundan etkilenen akaryakıt fiyatları için petrol fiyatlarında yaşanan gerilemeler sonrasında indirim beklentisi oluştu. Varil başına 75 doların üzerinde işlem gören brent petrol, yedinci haftalık düşüşüne doğru ilerlerken beklenen indirim geldi. Motorin fiyatları peş peşe gelen indirimlerle gerileyerek 35 Lira seviyelerine inerken, benzinin litre fiyatı ise 36 Liraya kadar düştü.

 Motorin için dün 1,30 TL’lik, bugün ise 88 kuruşluk indirim geldi. Güncellenen fiyatların ardından Eskişehir’de benzinin litresi 35.36 Türk Lirası’na, motorin ise 36.16 Türk Lirası’na düştü. 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.