Dolar 32,5554
Euro 34,8359
Altın 2.430,35
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 27°C
Az Bulutlu
Eskişehir
27°C
Az Bulutlu
Per 22°C
Cum 25°C
Cts 22°C
Paz 21°C

AKUT’tan gençlere Doğa Sporları ve Kampçılık Eğitimi

AKUT’tan gençlere Doğa Sporları ve Kampçılık Eğitimi
11 Mayıs 2023 14:14
A+
A-

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Gençlik Merkezi ve AKUT iş birliğiyle gençlere yönelik düzenlenen “Doğa Sporları ve Kampçılık Eğitimi” Haller Gençlik Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin gençlere yönelik eğitsel, kültürel, sanatsal ve sosyal olmak üzere her alanda destek çalışmaları aralıksız sürüyor.

Bu kapsamda Büyükşehir Gençlik Merkezi ve AKUT Eskişehir ekibi iş birliğiyle “Doğa Sporları ve Kampçılık Eğitimi” düzenlendi.

Gençlik Merkezi’nin yaz döneminde yapacağı kamplar öncesi gençlere önemli bilgilerin aktarıldığı eğitim, Haller Gençlik Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Gençlerin büyük ilgi gösterdiği eğitimde AKUT tarafından yapılan sunumla kamp ve doğada kullanılan kişisel malzemelerin tanıtılmasının yanı sıra doğada güvenle, eğlenceli bir kamp yapmak ve doğanın değişen koşullarına karşı hazırlıklı olmanın yolları detaylı olarak anlatıldı.

Eğitim gençlerin merak ettikleri sorulara yanıt bulduğu soru cevap bölümü ile tamamlandı. Gençlik Merkezi yetkilileri, AKUT’a eğitime sunduğu katkı nedeniyle teşekkür ettiler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.