Dolar 32,2688
Euro 35,0993
Altın 2.275,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 24°C
Az Bulutlu
Eskişehir
24°C
Az Bulutlu
Per 22°C
Cum 23°C
Cts 25°C
Paz 25°C

Anadolu Üniversitesi kadın hentbol takımı kazanmaya devam ediyor

Anadolu Üniversitesi kadın hentbol takımı kazanmaya devam ediyor
6 Ekim 2019 19:21
A+
A-

Türkiye Hentbol Federasyonu (THF) Kadınlar 1. Ligi’nde mücadele eden Anadolu Üniversitesi kadın hentbol takımı, evinde çıktığı ilk maçı kazanarak galibiyet sayısını ikiye çıkardı.
Sezonun 2’nci haftasında, 5 Ekim Cumartesi günü Polatlı Belediyespor Kulübünü ağırlayan Anadolu Üniversitesi, karşılaşmadan 31-25’lik skorla ayrıldı. Porsuk Spor Salonu’nda oynanan mücadelede etkili bir oyun oynayan Anadolu Üniversitesi, son dakikaya kadar maçı kontrol altında tutmayı bildi.

“Ev sahibi olmanın avantajını kullandık”
Kadınlar Hentbol 1. Ligi’ne güzel başlayarak 2 galibiyet aldıklarını dile getiren Anadolu Üniversitesi Kadın Hentbol Takımı Antrenörü Murat Kabadayı, gelecek maçları da kazanmayı hedeflediklerini söyledi. Kabadayı, “Geçen hafta başlayan ligde, deplasman galibiyeti aldık. Moral ve motivasyonumuz yerindeydi. Bu hafta da önemli bir maç oynadık, çünkü Polatlı Belediyespor bu ligin önemli takımlarından bir tanesi. Evimizde olmanın avantajını kullandık. İyi çalıştık. Yaklaşık 2 aydır çalışmalarımızı yapıyoruz. Zaten sahada bizim oyuncularımız farklarını ortaya koydular. Rakibimiz de iyi oynadı; ama biz biraz daha ağır bastık ve daha az hata yaptık. Maçın son 5 dakikasında da genç oyuncularımızı oyuna aldık. Onlar da istediğimiz performansı ortaya koydular. İyi bir şekilde hazırlanarak önümüzdeki maçları da almaya gayret göstereceğiz” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.