Dolar 32,5392
Euro 34,7953
Altın 2.437,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 27°C
Az Bulutlu
Eskişehir
27°C
Az Bulutlu
Per 22°C
Cum 25°C
Cts 22°C
Paz 21°C

Ataç ve Ünlüce’den EOSB ziyareti

Ataç ve Ünlüce’den EOSB ziyareti
23 Ocak 2024 17:34
A+
A-

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Av. Ayşe Ünlüce ile birlikte Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi (EOSB)Başkanı Nadir Küpeli’yi ziyaret etti.

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, CHP Eskişehir Milletvekilleri Utku Çakırözer, Jale Nur Süllü, İbrahim Arslan, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Ayşe Ünlüce ve CHP İl Başkanı Talat Yalaz ile birlikte Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Nadir Küpeli ve yönetimini ziyaret etti.

Ziyarette Küpeli, ESOB olarak yaptıkları çalışmaları anlatarak sanayicilerin talep ve beklentilerini anlattı. Başkan Ataç da misafirperverlikleri için Küpeli ve yönetimine teşekkür ederek “Bir süredir birlikte yaptığımız projeler var. Bunlardan en önemlisi de özel bireylerimizin istihdama katılmaları amacıyla yaptığımız montaj atölyesi. EOSB Müdürlüğü’nün ayrıca diğer çalışmalarını da yakından izliyoruz. Sosyalleşmenin, eğitimin de içinde olduğu çok önemli çalışmalar yapıyorlar. Kendilerini tebrik ediyorum” dedi.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Ayşe Ünlüce de şehrimize katma değer üreten sanayicilerin sorunlarını çok iyi bildiklerini, seçildiği günden itibaren bu sorunların çözümleri için gayret göstereceğini ve uyum içerisinde çalışacaklarını vurguladı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.