Dolar 32,5403
Euro 34,9400
Altın 2.421,20
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 27°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
27°C
Hafif Yağmurlu
Per 23°C
Cum 25°C
Cts 21°C
Paz 19°C

Atila Özer Karikatürlü Ev, Özlem Duman’ın özel sergisine ev sahipliği yaptı

Atila Özer Karikatürlü Ev, Özlem Duman’ın özel sergisine ev sahipliği yaptı
30 Ekim 2023 19:53
A+
A-

Tepebaşı Belediyesi’nin katkıları ile sanatçı Özlem Duman tarafından hazırlanan “Tek Kalemde Eskişehir” adlı pilot kalem resim sergisi, Atila Özer Karikatürlü Ev’de açıldı.

Tepebaşı Belediyesi’nin katkıları ile sanatçı Özlem Duman’ın hazırladığı 9. kişisel çalışması olan “Tek Kalemde Eskişehir” adlı pilot kalem resim sergisi de Atila Özer Karikatürlü Ev’de beğeniye sunuldu. Serginin açılışına Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç’ın yanı sıra Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler ve sanatseverler katıldı. Duman, katılımcılara resimlerine ilişkin bilgiler aktardı. Başkan Ataç ve Güler de sergiyi gezerken, sanatçı Duman’ı çalışmalarından dolayı tebrik etti.

“Atatürk’ü seven bir ilde yaşıyoruz”

Sergiyi gezdikten sonra konuşan Başkan Ataç, “Eskişehir’de beklenmedik bir anda güzel bir şeyle karşılaşıyorsunuz. Bu kent öyle bir noktaya geldi ki artık tek parmakla gösterilecek bir kent oldu. Eskişehir’de yaşamak güzel, Eskişehir özgür bir kent. Eskişehir Cumhuriyet kenti, kadın dostu bir kent, cumhuriyet de kadın devrimidir. Ne mutlu bize Atatürk’ü seven bir ilde yaşıyoruz. Yaşasın Cumhuriyet” ifadelerini kullandı.

Metin Güler, “Yağlı boya çalışmalarından sonra Eskişehir’i pilot kalemle de resmedip bizlere sunduğu için teşekkür ederiz” dedi.

Duman da Başkan Ataç ve Güler’e devrim otomobilinin pilot kalemle yapmış olduğu resmi hediye etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.