Dolar 32,5554
Euro 34,8359
Altın 2.430,35
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 27°C
Az Bulutlu
Eskişehir
27°C
Az Bulutlu
Per 22°C
Cum 25°C
Cts 22°C
Paz 21°C

Bakan Dönmez stadyum ismine ilişkin konuştu

Bakan Dönmez stadyum ismine ilişkin konuştu
10 Mayıs 2023 17:26
A+
A-

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı ve Ak Parti Eskişehir Milletvekili adayı Fatih Dönmez, yeni stadın ile ilgili yaptığı açıklamada, “Eğer uygun bir sponsor bulunursa o isimle anılır. Böylece hem şehre hem de kulübümüze yakışır” dedi.
Bakan Dönmez, açıklamasında; ” Partimiz Eskişehir’e altyapı açısından önemli tesisler kazandırdı. Eskişehirspor’un bugünkü durumuna bizler üzülüyoruz Eskişehir olarak. Sahip çıkacağız, destek verilmesi gerekiyorsa destek vereceğiz. Ben Kulübü ziyaret ettim başkanla görüştüm. Taraftarla da görüştük. Bize düşen ne varsa buna hazırız. Maalesef son yıllarda sportif bir başarı alınamadı. En kısa sürede eski parlak günlerine döneceğine inanıyoruz. Stadyum ismiyle alakalı olarak, biliyorsunuz bu işler sponsorlukla yürüyor. Eğer uygun bir sponsor bulunursa o isimle anılır. Böylece hem şehre hem de kulübümüze yakışır. Stadyumumuz 7/24 yaşayan bir merkez olacak iş yerlerinin, davet salonlarının, marketlerin, restoranların bulunduğu ve bunların kira gelirlerinin Eskişehirspor’a kalacağı bir sistem oluşturacağız” ifadelerine yer verdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.