Dolar 32,5403
Euro 34,9400
Altın 2.421,20
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 27°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
27°C
Hafif Yağmurlu
Per 23°C
Cum 25°C
Cts 21°C
Paz 19°C

Başkan Ataç: “Başımızdan eksik olmayın”

Başkan Ataç: “Başımızdan eksik olmayın”
14 Eylül 2023 17:11
A+
A-

Tepebaşı Belediyesi’nin merkezleri ve TEBEV bünyesindeki deneyimli vatandaşlar, düzenlenen piknik etkinliğinde açık havada moral depoladı. Etkinliğe katılan Başkan Ataç, “Sizlerle beraber olmak bize huzur veriyor. Başımızdan eksik olmayın” dedi.

Tepebaşı Belediyesi TEBEV (Evde Sağlık Hizmetleri Projesi) ve Metin Özöğüt Yaşam Merkezi bünyesindeki deneyimli vatandaşlar, her yıl düzenlenen ve gelenekselleşen piknik etkinliğine katıldı.

Etkinlikte şarkılar eşliğinde keyifli bir gün geçiren deneyimli vatandaşlar, gönüllerince eğlendi. Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç da etkinliğe katılarak deneyimli yurttaşlar ile bir araya geldi. Etkinlikte Başkan Ataç katılımcılar uzun uzun sohbet etti. Başkan Ataç, “Öncelikle sizleri tesislerimizde ağırlamaktan çok memnunuz. Çünkü sizlerle beraber olmak bize huzur veriyor. Başımızdan eksik olmayın. Size güzel bir gün diliyorum. Sağlık içinde yaşayın” dedi.

Pikniğe katılan deneyimli vatandaşlar da etkinlikten memnun olduklarını belirtti.

Deneyimli vatandaşlardan Neriman Arpacılar, “Tek kelimeyle harika bir etkinlik. Ben hayatımda bu kadar güzel etkinliği burada gördüm. Çayımızı içtik, sohbet ettik. Çok memnun kaldık” dedi.

Mustafa Başaran “Oynadık, yedik, içtik, sebep olandan Allah razı olsun. Güzel bir gün geçirdik” derken Habil Gökdemir, “Çok güzel geçiyor günümüz. Allah razı olsun. Çok memnunuz” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.