Dolar 32,9449
Euro 35,7631
Altın 2.529,53
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 26°C
Az Bulutlu
Eskişehir
26°C
Az Bulutlu
Cts 31°C
Paz 32°C
Pts 30°C
Sal 28°C

Başkan Ataç ekiplerle park incelemesine katıldı

Başkan Ataç ekiplerle park incelemesine katıldı
7 Haziran 2024 21:49
A+
A-

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Batıkent ve Çamlıca Mahallelerindeki 2 parkta incelemelerde bulundu. Vatandaşlardan gelen talepler üzerine parklarda düzenleme çalışmalarının başlayacağını kaydeden Başkan Ataç, “Mahalle sakinlerimiz için parklarımız çok önemli. Bizlere ulaşan talepler doğrultusunda çevre düzenlemeleri yapacağız, vatandaşımızın hizmetindeyiz” dedi.

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Batıkent ve Çamlıca Mahallesi’nde bulunan ve 2 parkta incelemelerde bulundu.

Mahallelilerden gelen yeşil alanlara daha fazla piknik masası, bank ve yeşil alan düzenlemelerine ilişkin talepler üzerine parkları yerinde inceleyen Başkan Ataç, mahalle sakinleri ile de görüş alışverişinde bulundu. Batıkent Mahallesi Çandar Sokak’ta bulunan yeşil alan ile Çamlıca Mahallesi Buğra Sokak’taki parkta vatandaşlar ile buluşan Başkan Ataç, “Tepebaşı’nda halkımız için bir mola yeri, soluklanma noktası işlevi gören parklarımızı önemsiyoruz. Yeşil alan oranları ile zaten başarılı bir seviyede bulunan ilçemize yeni parklar yaparken, mevcut parklarımızı da yenilemeye devam ediyoruz. Vatandaşlarımız da ihtiyaçları doğrultusunda bizlere taleplerini iletiyor, imkanlarımız ölçüsünde bunları karşılıyoruz. Bugün de Batıkent ve Çamlıca Mahallelerimizde hemşehrilerimizin taleplerini yerinde dinledik. Mahalle sakinlerimiz için parklarımız çok önemli. Bizlere ulaşan talepler doğrultusunda çevre düzenlemeleri yapacağız, vatandaşımızın hizmetindeyiz” diye konuştu.

Başkan Ataç’a incelemelerinde Başkan Yardımcısı Nuray Çayır ve Park Bahçeler Müdürlüğü yetkilileri eşlik etti. Mahalle sakinleri de ilgisi ve ziyareti için Başkan Ataç’a teşekkürlerini iletti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.