Dolar 32,5243
Euro 34,8011
Altın 2.430,22
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 27°C
Az Bulutlu
Eskişehir
27°C
Az Bulutlu
Per 22°C
Cum 25°C
Cts 22°C
Paz 21°C

Başkan Ataç: “Gurur ve başarılarla geçecek nice mutlu yıllara”

Başkan Ataç: “Gurur ve başarılarla geçecek nice mutlu yıllara”
29 Aralık 2023 00:06
A+
A-

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayımlarken, “Cumhuriyet kenti Eskişehirimizde gurur ve başarılarla geçecek nice mutlu yıllara!” dedi.

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, 2024 yılı için bir mesaj yayımladı.

Tüm Eskişehirlilerin yeni yılını kutlayan Başkan Ataç mesajında, “Zor bir senenin ardından yeni bir yılı daha karşılamanın heyecanını yaşıyoruz. Ekonomik krizin gün geçtikçe derinleştiği 2023, asrın felaketi olarak adlandırılan Kahramanmaraş merkezli deprem, kadına yönelik şiddet olayları gibi olaylar ile hatırlayacağımız bir sene oldu. Öte yandan Cumhuriyetimizin de 100. yılını bu sene coşku ve gurur ile kutladık. Cumhuriyet kenti Eskişehir’de yüzyıllar boyunca ayakta kalacak cumhuriyetimizin nice yüzyıllarını da hep coşkuyla kutlayacağız. Tüm olumsuzluklara karşın 2024’ün hepimiz için kardeşlik, huzur, başarı, sağlık ve mutluluk dolu bir yıl olmasını diliyorum. Cumhuriyet kenti Eskişehirimizde gurur ve başarılarla geçecek nice mutlu yıllara!” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.