Dolar 32,5138
Euro 34,7887
Altın 2.431,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 27°C
Az Bulutlu
Eskişehir
27°C
Az Bulutlu
Per 22°C
Cum 25°C
Cts 22°C
Paz 21°C

Başkan Ataç Hollanda’da DSÖ toplantısına katıldı

Başkan Ataç Hollanda’da DSÖ toplantısına katıldı
22 Kasım 2023 22:32
A+
A-

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Tepebaşı Belediyesi’nin 7. faz aşamasında üyeliği bulunan Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) Avrupa Sağlıklı Şehirler Ağı’nın Hollanda’nın Utrecht kentinde düzenlediği yıllık iş toplantısı ve teknik konferansına katıldı.

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Avrupa Bölgesi ve ötesindeki sağlıklı şehirlerin çalışmalarından öğrenme fırsatı sunmayı amaçlayan DSÖ Sağlıklı Şehirler yıllık iş toplantısı ve teknik konferansına katıldı.

Hollanda’nın Utrecht kentinde düzenlenen, teknik uzmanların yanı sıra şehirlerden politikacıları ve kilit karar vericilerin katıldığı program DSÖ Avrupa Ağı üyeleri için hem bölgesel hem de küresel olarak nasıl örnek olduklarını göstermeleri için bir fırsat olarak düzenleniyor. Bu yıl 35. Yaşı kutlanan Sağlıklı Şehirler Ağı’nın teması ‘Herkes için sağlık ve refah, sağlıklı şehirler hareketinin 35. Yılını kutluyoruz’ olarak belirlenen konferansta, sağlıklı şehirler ağının şehirler tarafından sunulan en son gelişmeler, ileri araştırmalar ve yenilikçi fikirler de dahil olmak üzere sağlıklı şehir hareketi etrafındaki çeşitli konular incelendi.

Başkan Ataç’a Hollanda’da Başkan Yardımcısı Suat Yalnızoğlu ile Dış İlişkiler Müdürü İnci Çalışkan eşlik etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.