Dolar 32,5484
Euro 34,8443
Altın 2.433,95
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 27°C
Az Bulutlu
Eskişehir
27°C
Az Bulutlu
Per 22°C
Cum 25°C
Cts 22°C
Paz 21°C

Başkan Ataç Yeşiltepe Belde Evi inşaatını inceledi

Başkan Ataç Yeşiltepe Belde Evi inşaatını inceledi
20 Şubat 2023 14:01
A+
A-

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Yeşiltepe Mahallesi’nde hizmete kazandırılacak Belde Evi’nde incelemelerde bulundu.

Tepebaşı Belediyesi yapımına devam ettiği Yeşiltepe Belde Evi’nde çalışmalar hız kesmeden sürüyor.

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç da yapımı tamamlanmak üzere olan merkeze giderek, çalışmaları yerinde inceledi. Çalışmalar hakkında ilgililerden bilgiler alan Başkan Ataç, yapımı devam eden binanın kullanım alanlarını gezdi.

Başkan Ataç burada yaptığı değerlendirmede, “Belde Evlerimizin ilkini 2001 yılında Fevzi Çakmak’ta açmıştık. Biz belediyeciliğe ‘Merkeze değil, herkese hizmet’ ilkesi ile bakıyoruz. Bir aile sıcaklığının yaşandığı Belde Evleri, kadınlarımızın kendi evidir. Bu projeyi, gününü evde geçiren Eskişehirli kadınların evlerinden çıkarak sosyalleşmesi ve kendisini geliştirmesi gerektiği fikrinden hareketle hayata geçirdik. Belde Evleri, her mahalleden insanımızın talep ettiği bir hizmet haline geldi. Biz de zamanla sayılarını daha da artırmayı ve daha çok vatandaşımıza Belde Evi sıcaklığını ulaştırmayı hedefledik. Yeşiltepe Mahallesi sakinleri de Belde Evi için yoğun talep gösterdiler ve hazırlıkları bitme aşamasına geldi. Umuyorum ki kısa bir süre içerisinde vatandaşımıza hizmet vermeye başlayacak” dedi.

İncelemelerde Başkan Ataç’a eşlik eden Yeşiltepe Mahalle Muhtarı Meryem Kuşaçıkgöz, vatandaşlar adına Başkan Ataç’a teşekkürlerini iletti. Ayrıca incelemelerde Tepebaşı Belediye Başkan Yardımcısı Seyit Yıldızhan da yer aldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.