Dolar 32,5601
Euro 34,8680
Altın 2.425,68
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 27°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
27°C
Hafif Yağmurlu
Per 23°C
Cum 25°C
Cts 21°C
Paz 19°C

Başkan Ataç Zincirlikuyu’da yapımı süren parkı gezdi

Başkan Ataç Zincirlikuyu’da yapımı süren parkı gezdi
13 Kasım 2023 20:11
A+
A-

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Tepebaşı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yenileme çalışmaları tamamlanma aşamasına gelen Zincirlikuyu Mahallesi Şehit Jandarma Astsubay Çavuş Hasan Önal Parkı’nda incelemelerde bulundu.

Zincirlikuyu Mahallesinde bulunan, afet ve acil toplanma alanı olarak da kullanılacak 19 bin 480 metrekarelik parkı gezen Başkan Ataç, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ve Fen İşleri Müdürlüğü yetkililerinden yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

“Tepebaşı’na hayırlı olsun”

İncelemenin ardından bir değerlendirmede bulunan Başkan Ataç, “Tepebaşı’nda halkımız için bir mola yeri, soluklanma noktası işlevi gören parklarımızı önemsiyoruz. Yeşil alan oranları ile zaten başarılı bir seviyede bulunan ilçemize yeni parklar yaparken, mevcut parklarımızı da yenilemeye devam ediyoruz. Tamamlanma aşamasına gelen çalışmalar ile parkımız yenilendikten sonra donanımlı bir hale gelecek ve vatandaşlarımızın sağlık içinde vakit geçirecekleri alanlar olacak. Emeği geçen çalışma arkadaşlarıma şimdiden teşekkür ediyorum, Tepebaşı’na hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

Toplanma alanı olarak da kullanılacak

Yenileme çalışmaları kapsamında 19 bin 480 metrekarelik alanın 800 metrekaresinde halı saha, 338’er metrekareden olmak üzere iki adet basketbol sahası, 120 metrekare çocuk oyun alanı, 120 metrekare spor aleti alanı bulunuyor. Mevcut yürüyüş yolu ve ana akslar da genişletildi.

Öte yandan daha önce AFAD öncülüğündeki komisyon tarafından belirlenen acil toplanma alanları arasında yer alan parkta yenileme çalışmaları sürerken, herhangi bir afet durumunda duş-tuvalet, çadır ve konteynır konulacak alanların altyapısı hazırlandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.