Dolar 32,5403
Euro 34,8137
Altın 2.432,29
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 27°C
Az Bulutlu
Eskişehir
27°C
Az Bulutlu
Per 22°C
Cum 25°C
Cts 22°C
Paz 21°C

Başkan Ataç’a Kızılinler Balkabağı Panayırı için teşekkür ettiler

Başkan Ataç’a Kızılinler Balkabağı Panayırı için teşekkür ettiler
27 Aralık 2023 19:29
A+
A-

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç’ı ziyaret eden Kızılinler Mahalle Muhtarı Mustafa Gençtürk ve yerel üreticiler, Tepebaşı Belediyesi tarafından mahallede düzenlenen Kızılinler Balkabağı Panayırı için teşekkürlerini iletti.

Tepebaşı Kırsal Kalkınma Kurulu Başkanı Mehmet Kızılinler de Kızılinler Mahalle Muhtarı Mustafa Gençtürk ile birlikte Başkan Ataç’ı makamında ziyaret etti. Buluşmada Gençtürk ve beraberindeki üreticiler, Tepebaşı Belediyesi tarafından Tepebaşı Kırsal Kalkınma Kurulu iş birliğinde 26 Kasım tarihinde Kızılinler Mahallesi’nde düzenlenen Kızılinler Balkabağı Panayırı için teşekkürlerini iletti.

Ziyarette Mehmet Kızılinler, “Türkiye’nin tarımı, hayvancılığı uzun bir süredir çok kötü bir şekilde yönetiliyor. Aynı uçurumdan gitmekte olan freni patlamış kamyon gibi. Gerçek anlamda doğru yönetilmeyen tarım ve hayvancılıkta yerel yönetimlerin destekleri çok önemli. Biz de Türkiye’nin kanunla kurulan ilk kırsal kalkınma kurulu, Tepebaşı Kırsal Kalkınma Kurulu olarak Eskişehir için projeler üretiyoruz. Bugün de Kızılinler muhtarımız ve heyeti teşekkür etmek istedi. Biz de Başkanımıza, bize sağladığı vizyon için, ki Tepebaşı Kırsal Kalkınma Kurulu ile birlikte Tepebaşı Kırsal Hizmetler Müdürlüğü organizasyonuydu Kızılinler Balkabağı Panayırı, teşekkür ettik. Gelecek seneki organizasyon hakkında da bir değerlendirme yaptık” dedi.

Başkan Ataç da konuklarına ziyaretleri teşekkür ederken, “İklim krizi ve pandemi döneminde gıdanın ve üretimin ne kadar değerli olduğunu çok iyi anladık. O nedenle biz, Kızılinler’de balkabağının ve kentimizdeki tüm ürünlerin yetişmesini, bunu sağlayan üreticilerimizi destekleme gayretindeyiz. Balkabağı Panayırı da çok keyifli ve yoğun katılım ile gerçekleşti. Bu tür organizasyonların çok önemli olduğuna inanıyorum. Panayırda emeği geçen ekip arkadaşlarıma ve üreticilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Ziyaret, günün anısına çektirilen fotoğraf ile sona erdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.