Dolar 32,5892
Euro 34,7871
Altın 2.422,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 30°C
Az Bulutlu
Eskişehir
30°C
Az Bulutlu
Çar 27°C
Per 21°C
Cum 25°C
Cts 24°C

Başkan Ataç’ın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajı

Başkan Ataç’ın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajı
27 Ekim 2023 20:59
A+
A-

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Cumhuriyetimizin 100. yılı dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak, “Mustafa Kemal Atatürk’ün görmek isteyeceği bir kent oluşturmak ilkesi ile çalışmaya, beraberlik ruhu ve ortak akıl anlayışı ile hareket etmeye, üretmeye, paylaşmaya devam edeceğiz” dedi.

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Cumhuriyetimizin 100. yılı dolayısıyla yayımladığı mesajında, “Çok değerli bir bayramı, Cumhuriyetimizin 100. yılının coşkusu ile birlikte karşılıyoruz. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, milletimizin kutladığı tüm bayramlar gibi büyük bir önem ve değere sahiptir. Milletimizin, Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde verdiği kurtuluş mücadelesinde tüm dünyaya gösterdiği bağımsızlık tutkusu, 29 Ekim 1923’te millet egemenliğinin ilan edilmesi ile neticelenmiştir. Bizler de Cumhuriyetimizin Kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde, dünyanın önde gelen kentleri ile yarışır bir Eskişehir’i kurma hayalimizi, yine birlik ve beraberlik ruhuyla çalışarak, üreterek ve gelecek nesillerimizi gözeterek gerçekleştirmek için çabalamaya devam ediyoruz. Bu çabamızda en büyük gücü ise Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’e ve cumhuriyet değerlerine yürekten bağlı siz Eskişehirlilerden alıyoruz. Bu sayede daha önce ülkemizde kazanılmamış dünyanın en prestijli ödüllerini, yine dünya genelindeki binlerce şehir ve proje arasından sıyrılarak kentimize getirmeyi başarıyoruz. ‘Mustafa Kemal Atatürk’ün görmek isteyeceği bir kent oluşturmak’ ilkesi ile çalışmaya, beraberlik ruhu ve ortak akıl anlayışı ile hareket etmeye, üretmeye, paylaşmaya, çevremizi ve dünyamızı korumaya, yenilikçi projeleri hayata geçirmeye, yine siz Eskişehirlilerin destekleri ile devam edeceğiz. Bu duygu ve düşünceler ile Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere İstiklal Mücadelemizin tüm kahramanlarını ve aziz şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyor, tüm hemşehrilerimizi saygı ile selamlıyorum” sözlerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.